Werken bij Soellaart

Soellaart begon in 1900. Dit familiebedrijf in hartje Haarlem is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel.

We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​

Soellaart staat voor:

Dichtbij

We zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies.    

Specialistisch

We denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen.  

Toonaangevend

Onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra. 

Service

Je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service. 

Verkoopmedewerkers weekend (5 - 12 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend? Dan ben jij precies wie wij zoeken! Soellaart, dé specialist op het gebied van outdoor & wintersport, zoekt enthousiaste weekendmedewerkers om het team te versterken op zaterdag en/of zondag.

Bij Soellaart krijg je een warm welkom met een uitgebreid inwerktraject. Gedurende het jaar krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende clinics van merken uit onze collectie, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Jouw dagen zijn gevuld met het adviseren van klanten en het zorgen dat de winkel er tiptop uitziet. Dankzij deze afwisseling vliegt de tijd voorbij en beleef je elke dag weer nieuwe avonturen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken energieke, verzorgde en servicegerichte teamleden met een passie voor outdoor & wintersport. Je vindt het geweldig om je opgedane kennis over merken en producten te delen met klanten, zodat zij met vertrouwen hun keuze kunnen maken. Je kan minimaal één dag per weekend werken. En als je ook nog eens handig bent met computers, is dat helemaal mooi meegenomen!

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris volgens de Inretail CAO; 
  • 8% vakantiegeld en toeslagen voor werken op zon- en feestdagen; 
  • Personeelskorting op onze geweldige producten; 
  • Een supergezellige werksfeer in een sportief team;
  • Een baan bij dé outdoorspecialist van de omgeving Haarlem.

Klinkt dit als jouw ideale weekendbaan? Wij zijn razend benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@soellaart.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar info@soellaart.nl en we helpen je graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Verkoopmedewerkers (vanaf 24 uur)

Ben jij op zoek naar een baan als verkoopmedewerker? Dan ben jij precies wie wij zoeken! Soellaart, dé specialist op het gebied van outdoor & wintersport, is op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers om ons team te versterken voor minimaal 24 uur per week.

Bij Soellaart verwelkomen we jou met open armen en voorzien we je van een uitgebreid inwerktraject. Gedurende het jaar krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende clinics van merken uit onze collectie, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Jouw dagen zijn gevuld met het adviseren van klanten en het zorgen dat de winkel er piekfijn uitziet. Met een mix van uitdagingen vliegt de tijd voorbij en beleef je dagelijks nieuwe avonturen.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar gedreven, representatieve en klantgerichte teamleden met een passie voor outdoor & wintersport. Je vindt het fantastisch om jouw kennis over merken en producten te delen met klanten, zodat zij met vertrouwen hun keuze kunnen maken en tevreden de deur uit lopen. En als je ook nog eens handig bent met computers, is dat mooi meegenomen!

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris volgens de Inretail CAO; 
  • 8% vakantiegeld en toeslagen voor werken op zon- en feestdagen; 
  • Personeelskorting op onze gehele collectie; 
  • Een dynamische werkomgeving met een gezellig en sportief team;
  • Een kans om te werken bij dé outdoorspecialist in de omgeving Haarlem.

Klinkt dit als jouw als muziek in de oren? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@soellaart.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar info@soellaart.nl en we helpen je graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.