Naar boven

The North Face Basecamp Duffel - Outdoor specialist Soellaart

The North Face - Base Camp Duffel

Soellaart Outdoor & Wintersport heeft een ruime collectie aan Base Camp Duffels in de winkel. Deze veelzijdige tas is verkrijgbaar in 6 verschillende maten: XS, S, M, L, XL, XXL. Vooral de maat S is erg populair omdat deze groot genoeg is voor veel reizen en als handbagage door de douane mag.

Heb je vragen of twijfel je over The North Face Base Camp Duffel? Kom dan snel langs, dan help ik je graag.

Ontdek Base Camp Duffels
 

meer soellaart? ontdek onze winkel in haarlem

Meer soellaart? ontdek onze winkel in haarlem

Ontdek meer dan 1800m2 aan outdoor beleving op een goed bereikbare toplocatie

Bekijk onze winkel
 

WANDELSCHOENEN APK

NIEUWE COLLECTIE

Soellaart Outdoor & Wintersport heeft dit zomerseizoen de nieuwste collecties beschikbaar van vele bekende outdoor merken.


Ben je een fervent wandelaar, kampeerder of gewoon een levensgenieter en is je gear aan vervanging toe? Kom dan gezellig langs in Haarlem of shop op onze webshop.

Bekijk de collectie
 

SOELLAART, HET STARTPUNT VOOR JOUW AVONTUUR

SOELLAART, HET STARTPUNT VOOR JOUW AVONTUUR

Soellaart Outdoor & Wintersport is een winkel in de Haarlemse binnenstad, die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van outdoor, kampeer- en wintersportartikelen. De winkel bestaat uit vijf panden naast elkaar, waarvan er vier bestaan uit drie verdiepingen. Totaal heeft de winkel een verkoopoppervlakte van ongeveer 1800 m2. Boven staan in de zomer voornamelijk rugzakken en tenten. Verder bevindt zich het assortiment - kleding, kampeerartikelen, slaapmatten en slaapzakken, tafels, stoelen en bergschoenen - voornamelijk beneden. In de winter is de begane grond gevuld met de nieuwste ski's, snowboards en warme winterjassen.