Heren lage wandelschoenen Soellaart Heren lage wandelschoenen Soellaart

Lage wandelschoenen voor heren

Stap in jouw volgende avontuur.

x Kleding

Lage Wandelschoen

Heren lage wandelschoenen Soellaart Heren lage wandelschoenen Soellaart

Lage wandelschoenen voor heren

Stap in jouw volgende avontuur.

x Kleding
Verberg filters
Pagina
per pagina
 1. Nieuwe collectie

 2. Gratis verzending vanaf € 40,-

  14 dagen bedenktijd

  Altijd persoonlijk advies

  Voor elke voet een passende schoen

 3. Zet elke stap met de juiste schoenen

  Alle herenschoenen
Lage Wandelschoen

LAGE WANDELSCHOENEN HEREN

Voor een goede stevige wandeling is het fijn en aangeraden om goede heren wandelschoenen aan je voeten te hebben. Maar wanneer kies je een lage wandelschoen of hoge wandelschoen heren

Wat is een goede lichte wandelschoen?  

Lage wandelschoenen zijn vaak lichter, dus wil je een goede lichte wandelschoen voor heren, voor een vlakker gebied. Kies dan voor lage wandelschoenen. Dit is namelijk een stuk comfortabeler. Daarbij moet je niet te veel bepakking bij je hebben, maximaal 12 kilo wordt aangeraden. Ga je dus hiken met zware bepakking of in een bergachtig gebied, kies dan voor hoge wandelschoenen. Je kan ook naar de categorie wandelschoen kijken, lage wandelschoenen vallen in de categorie A of A/B.

Beste wandelschoenen heren laag; Wat zijn de beste wandelschoenen voor heren? 

Voor iedereen is een andere schoen de beste wandelschoen. Kies dus niet voor de schoen die jij het er mooist uit vindt zien, maar kies voor de schoen die het beste bij je voeten past. Je kan bijvoorbeeld sterke of zwakke enkels hebben, brede of smalle voeten, kies altijd voor de beste pasvorm voor jouw voet. Kies ook altijd voor een maatje groter dan je normale schoenen. Zo kom je altijd bij de beste wandelschoenen voor jou.

Wandelschoenen heren waterdicht  

Het is wel prettig als je schoenen waterdicht zijn, dan kan je een onverwachte regenbui wel aan. Kijk dus goed bij de kenmerken van de schoenen of filter in het menu op waterdichte schoenen. Veel merken zoals Hanwag, Lowa, Meindl of ON hebben waterdichte wandelschoenen voor heren. 

Hoge wandelschoenen heren 

Zoals al hierboven benoemd is het gebruik van je wandelschoenen leidend in de keuze voor hoge of lage wandelschoenen. Ga je in bergachtig gebied je schoenen gebruiken? Of ga je met zware bepakking op stap? Kies dan voor hoge wandelschoenen in plaats van lage wandelschoenen. Klik hier voor ons assortiment hoge wandelschoenen voor heren.

Hiking schoenen; De beste bergschoenen voor heren. 

Voor een goede stevige bergwandeling kan je het beste kiezen voor een schoen in de categorie B. Dit zijn hoge wandelschoenen die extra steun bieden door de hoge schacht en stugge zool.  
Mocht er toch iets niet duidelijk zijn en heb je vragen over het maken van je keuze of het aanbod, schroom dan niet om contact op te nemen of binnen te lopen bij ons in de winkel. We helpen je graag.