Verzenden en leveren

Zo versturen we je bestelling

De levertijd
Voor het versturen van onze bestellingen, maken we gebruik van PostNL en DPD.  Via de bezorgdienst ontvang je een tijdvenster van 1 uur en is het pakket live te volgen. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen. We verpakken bestellingen zo snel mogelijk: vandaag besteld = vandaag ingepakt.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland bezorgen we vanaf € 40,00 gratis. Bestel je voor minder dan € 40,00, dan zijn de kosten voor de bezorging van je Soellaart pakket € 6,95.

Hieronder het overzicht van de verzendkosten in de overige landen waar we bezorgen:

België € 8,95
Luxemburg € 14,95
Engeland € 29,95
Duitsland € 8,95
Frankrijk € 13,95

  

Verzendkosten afwijkende formaten

Voor de bestelling van artikelen met een gewicht boven de 30 kg of afwijkende afmetingen zoals ski’s boven de 1,75 meter, wordt € 49,95 per bestelling in rekening gebracht, ongeacht het bedrag van de bestelling. De verzendkosten voor afwijkende formaten (grote/zware artikelen) zie je meteen terug in je winkelmandje.

Click & Collect
Je kunt ook kiezen voor online bestellen en gratis ophalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Deze optie is handig voor als je in de buurt woont.

Verpakking: wij doen groen!
Wij willen graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en kiezen daarom zo vaak mogelijk voor hergebruikte dozen bij het verpakken van onze online bestellingen. Door dozen van onze leveranciers te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km aan brandstof  voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging. Dank voor je begrip!

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 49. Parkeren kan aan de overkant bij Parkeergarage de Kamp.