Maak kennis met Hifi.eu

Het ontstaan van Hifi.eu is een logisch gevolg en voelde zelfs als een noodzaak na meer dan 10 jaar ervaring in het aanbieden van de meest kwalitatieve audioproducten aan muziek- en audioliefhebbers. In die tijd hebben we vele ervaringen opgedaan door producten offline te verkopen. Je weet wel, vanuit zo’n stoffige, klassieke winkel waarvan er 20 jaar geleden meer dan één in elke gemeente te vinden was. Alle ervaringen vanuit contacten met consumenten zoals u, aangevuld met een uitgebreide ervaring aan verkopen van audioproducten via online platformen heeft geleid de ontwikkeling van een eigen webstek. Om nog betere services te voorzien dan degene die vandaag beschikbaar zijn voor u als Hi-Fi liefhebber!

Waarom kiezen voor Hifi.eu?

Vanuit onze uitgebreide offline én online ervaring hebben we nagedacht over hoe we u nog betere services kunnen voorzien en waar wij nog een bijkomend verschil kunnen maken. Bij Hifi.eu maken we daarom een brug tussen de meest positieve aspecten van beide werelden. De grote online platformen van vandaag bieden services aan die we stilaan gewoon zijn geworden: snelle levertijden, handige retour, achteraf betalen, enz. Echter weet u niet altijd bij wie u koopt en of die partij betrouwbaar is, of u garantie geniet en vooral: niet alle populaire hifi producten zijn er zomaar beschikbaar.

Die producten vindt u mogelijks wel terug in een winkel. Maar die hebben beperkte openingsuren, meestal hebben ze geen eigen voorraad en werken ze op, u moet een afspraak maken of lang wachten en in sommige winkels is de drempel zo hoog dat je wordt buiten gekeken als u niet voor het ‘juiste’ (dure) product komt…

Hifi.eu, dat is bestellen waar en wanneer u maar wilt

Dankzij Hifi.eu bestelt u online producten met hetzelfde gemak zoals u dat op een platform zou doen – wanneer u maar wilt – en met de persoonlijke en rechtstreekse benadering zoals u die in een winkel zou mogen verwachten.

Ga het maar na. Onze homepage is ons online equivalent van de winkeletalage en de producten staan netjes geordend per categorie, of kleur, of prijs… net zoals op het winkelrek, maar dan handiger terug te vinden. U krijgt advies via onze productpagina’s, met grote afbeeldingen, een mening van onze experten per product, en via onze uitgebreide FAQ-pagina hebben we een antwoord op de meest van uw vragen. Verder zijn we steeds rechtstreeks en persoonlijk voor u beschikbaar per chat, per mail, per telefoon of WhatsApp – wat u het prettigst vindt.

Maar het meest van al staan we nog achter ons principe: Try your Hifi @ Home!

Test uw Hifi-producten thuis

Demonstraties in winkels worden voorzien in bijna perfecte akoestische ruimtes met de duurste combinaties aan producten (ook wij hebben dat 10 jaar zo gedaan). Maar telkens bleef de vraag – Hoe gaat dat nu bij de consument thuis klinken? Hoe klinkt deze luidspreker de eigen versterker of hoe combineert die nieuwe streamer met de bestaande set? We kunnen natuurlijk de demonstratie bij de klant thuis organiseren, maar dat vindt niet iedereen fijn. Zo’n vreemde verkoper in huis die naar je staat te turen terwijl jij je eigen (meest emotionele) afspeellijst probeert te beluisteren.

Een ander voorbeeld: Hoe kan u die nieuwe noise cancelling hoofdtelefoon beter beoordelen dan hem te gebruiken daar waar die moet dienen. Voor uw dagelijks traject met de trein of op kantoor bijvoobeeld. Of waarom zelfs niet op het vliegtuig zelf!? Enkel op die manier weet je zeker of je het juiste product in handen hebt!

Try your Hifi @ Home!

Gratis verzenden en retourneren én meer!

We nemen dat trouwens erg serieus, geen loze woorden! Pak het product gerust uit, beluister het op de plek waar je het gaat gebruiken en hou het langer dan gebruikelijk zodoende u de juiste keuze maakt. Dat ondersteunen we door gratis te verzenden en een handige retour waarover we niet moeilijk doen. En omruilen kan ook, mocht u het product toch niet wensen of in een andere afwerking willen. U mag van ons het product trouwens 60 dagen gebruiken voor u een definitieve keuze moet maken en in sommige gevallen is achteraf betalen of gespreid betalen zelfs mogelijk!

Voor al uw bestellingen bieden we de meest moderne benadering van online aankopen, misschien wel beter dan u gewoon bent. Snelle levertijden vanuit onze magazijnen in België en Nederland, betalen met iDeal, Paypal, krediet- en bankkaarten, Apple Pay en in sommige gevallen kan u dus zelfs gespreid of achteraf betalen!

Aandacht voor een milieuvriendelijke aanpak

Ondertussen weten we heus wat onze klanten belangrijk vinden dankzij de 45.000 bestellingen die we per jaar verwerken. Gemiddeld komt 98,5% daarvan trouwens op de beloofde datum aan, echt waar! En dat doen we trouwens allemaal op de meest ecologische manier dankzij onze FSC-verpakkingsmaterialen en we gebruiken geen onnodige extra verpakking wanneer dat onnodig is. We versturen ook zo weinig mogelijk lucht, door een verpakking in het juiste formaat te hebben voor elk artikel.

Wat klanten over Hifi.eu zeggen:

U moet ons daarvoor trouwens niet op ons woord geloven, lees hieronder wat huidige klanten over onze service zeggen:

  • Bedankt voor het pakket! Altijd een vlotte service bij jullie!
  • Bedankt voor de supersnelle verzending. Top service, niets op aan te merken.
  • Top geregeld er kunnen veel verkopers van jullie leren!
  • Dank! Was super snel en heel erg fijn. Iedereen is gelukkig met de platenspeler.
  • Heel blij met de Dali koptelefoon en bedankt voor de perfecte levering en de goede informatievoorziening met extra tips en de uitgebreide handleiding.
  • Ik ben supertevreden met de Kef LS50 Meta's! Dank u wel voor de snelle levering in goede staat.

Hifi.eu is uw partner voor audioproducten van kwaliteit

Naast de liefde voor muziek en de knappe producten en merken die wij verkopen krijgen wij hier echt energie van. Zoveel tevreden klanten die ook nog eens de tijd nemen om ons dat te laten weten, dat vinden wij fantastisch! En mocht er toch eens iets niet goed lopen, dan gaan wij meteen voor u aan het werk en lossen wij dat gewoon snel op.

In de toekomst gaan wij nog een aantal zaken voor jou verbeteren. De webshop zal in meer talen beschikbaar worden om nog korter bij u te staan en we zullen nieuwe top producten en top merken blijven toevoegen met daarvoor unieke content die relevant is voor u! In de nabije toekomst voorzien we zelfs een offline Hifi.eu experience center, voor wanneer u toch het product bij ons op locatie willen uitproberen alvorens het te bestellen en je zal er ook uw product kunnen afhalen mocht je dat wensen. Koffie zal klaar staan!

Ontdek ons aanbod en... try your Hifi @ Home!

Als je tot hier ‘over ons’ heeft gelezen, dan ben je ondertussen vast overtuigd van onze uitzonderlijke services en onverminderde inzet en drive voor elke van onze klanten. Er rest je enkel nog een favoriet product uit te kiezen en thuis uit te proberen – Try your Hifi @ Home!

Over ons

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We ‘versterken’ onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. 

Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit meer dan vijftig zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat.

Soellaart staat voor:

Dichtbij

We zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies.    

Specialistisch

We denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen.  

Toonaangevend

Onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra. 

Service

Je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service. 

Heb je vragen voor Soellaart ?

De historie van Soellaart

Soellaart begon in 1900. Dit familiebedrijf in hartje Haarlem is inmiddels uitgegroeid tot een outdoor & wintersport speciaalzaak met vijftig medewerkers. In december 2020 stonden we met een aantal feestelijke acties stil bij ons 120ste jubileum.