Soellaart tenten & outdoor show

Bezoek onze Tentenshow op 2e Pinksterdag in Haarlem. Een ongedwongen evenement speciaal voor vakantiegangers en kampeerders die tenten willen zien, voelen en ruiken en eventueel ook aanschaffen.

Op de showroommodellen gelden speciale kortingen. Het perfecte moment om je te laten inspireren en je te oriënteren, ook als het gaat om kampeeraccessoires, slaapmatten en slaapzakken. Dit jaar zijn weer activiteiten voor kinderen en foodtrucks. De toegang is gratis! Kom hieronder alles te weten over onze Tentenshow.

Soellaart tentenshow, hét buitenevenement van 2024

HAARLEM - Soms is voorpret nog leuker dan de vakantie zelf. Dit is helemaal het geval als je op maandag  20 mei (Tweede Pinksterdag) naar de tentenshow van Soellaart Outdoor & Wintersport gaat. Dit grootste outdoor evenement is het summum voor iedereen die zich wil oriënteren

op kamperen fietsvakanties en andere outdoorvakanties. Tijdens dit weekend zetten we 150-200 tenten op het grasveld aan de Kleverlaan/Delflaan op zodat je ze van binnen en buiten kunt bekijken.

Gratis entree

Het zomer- en kampeerseizoen begint met deze grootse tentenshow. Dit jaarlijkse event is een must voor iedereen die van kamperen houdt of zich erin wil verdiepen. Voor elke soort vakantie is er op deze dag een goede tent te vinden.

Met keuze uit twintig merken en 200 verschillende modellen is er de mogelijkheid alle modellen te bekijken en zo goed voor te bereiden op de vakantie. Of dit Spanje wordt aan de kust of de hoogte in in de Alpen? Wordt het een lichtgewicht tent van Hilleberg of toch een familietent van Bardani? 

Ware beleving

Op deze dag is het niet alleen kijken maar ook proberen. Waar je normaal gesproken de tent in een showroom ziet staan, staat de tent nu opgezet op een grasveld. Net zoals op vakantie. Is de tent van buiten helemaal naar wens? Schroom dan niet om ook naar binnen te gaan en er even in ‘proef’ te draaien. Ervaar de ruimte en voel hoe wind- en geluiddicht de tent is. Zo komt de vakantie wel heel erg dichtbij! Voor de snelle beslisser heeft Soellaart de ultieme aanbieding. Op alle showroommodellen wordt 10 procent korting gegeven als de tent diezelfde dag nog (na 16.00 uur) wordt opgehaald. Ga je liever voor een splinternieuwe tent, geen probleem. Soellaart bezorgt ook aan huis of bestel later de tent online via www.soellaart.nl.

Bij twijfel of vragen zijn er outdoorexperts op het terrein die alles weten op het gebied van outdoor en kamperen. Trek een van onze medewerkers aan zijn jasje en krijg antwoorden op al je vragen. Naast het indrukwekkende aantal tenten zijn er ook andere kampeer-outdoor artikelen te koop. Op de marktkramen zijn onder andere slaapzakken, matten en kampeerstoelen te vinden om de uitrusting compleet te maken. Een vakantie moet immers onbezorgd zijn.

Outdoorspecialist Bikepack-dag

Tijdens de tentenshow wordt er dit jaar ook een Outdoorspecialist bikepack-dag georganiseerd. Naast de reeds aanwezige collectie fietstenten kan je op deze dag de verschillende fietsen uitproberen van Canyon, van een comfortabele trekkingbike tot een sportieve gravelbike. ORTLIEB, marktleider in de waterdichte fietstassen toont de complete bikepack-collectie, waardoor je ter plekke kan gaan passen en meten of en hoe je al je spullen meekrijgt. Ook als het gaat om de bijpassende fietskleding, slaapmatten en slaapzakken en accessoires kun je op deze dag terecht.

Bike explorer magazine is aanwezig en geeft info over inspirerende tochten dicht bij huis in Nederland en Vlaanderen, maar ook elders in Europa. Over dag en meerdaagsetochten. Onderweg is het altijd genieten van natuur, cultuur en andere bezienswaardigheden.

Wanneer?

Maandag 20 mei
(Tweede Pinksterdag)

10.00 tot 16.00 uur

Locatie

Sportveld op de hoek van de Delftlaan

(Randweg/ N208) / Kleverlaan te Haarlem. 

Coordinaten: 52.397107, 4.628208 

Parkeren

Kan aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan. 

Adres: IJsbaanlaan 2 

Een impressie

Een impressie