Wintersport Verhuur

Product Lijst Verhuur Soellaart

Ontdek Ons Wintersportmateriaal

Bij Soellaart Outdoor & Wintersport begrijpen we dat de juiste uitrusting een cruciale rol speelt bij het maximaliseren van uw plezier tijdens uw wintersportavontuur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardige wintersportuitrusting die u bij ons kunt huren. Of u nu een doorgewinterde skiër of snowboarder bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag op de piste, wij hebben alles wat u nodig heeft!

Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de categorieën van wintersportuitrusting die we aanbieden:

- Ski's en Snowboards: Van beginners tot experts, we hebben ski's en snowboards in verschillende maten en modellen om aan uw behoeften te voldoen.

- Schoenen: Comfortabele en goed passende skischoenen en snowboardschoenen voor ultiem comfort en prestaties.

- Helmen en Bescherming: Veiligheid staat bij ons voorop, en we bieden een reeks helmen en beschermende uitrusting om ervoor te zorgen dat u veilig op de piste kunt blijven.

Voor een volledig overzicht van ons wintersportmateriaal en om uw reservering te maken, kunt u terecht op onze Verhuursite. Op onze verhuursite kunt u prijzen bekijken, beschikbaarheid controleren en uw uitrusting online reserveren, zodat u klaar bent voor uw avontuur zodra u bij ons aankomt.

Dus, of u nu op zoek bent naar ski's, snowboards of andere wintersportbenodigdheden, Soellaart heeft u gedekt. Tot snel!

Momenteel is onze verhuur gesloten. Vanaf de tweede week van november is het weer mogelijk om ski- en snowboard artikelen te huren via Soellaart.

In het wintersportseizoen verhuren we ski's, ski,- en snowboardschoenen en snowboards.

Vanaf afgelopen wintersportseizoen hebben wij de verhuur van RenTuday in Heemstede overgenomen. Na het besluit van RenTuday om hun verhuur te sluiten en zich te richten op het merk Turner, zijn wij trots om jullie te verwelkomen in onze winkel in hartje Haarlem. Ons team staat klaar om je te adviseren en je wintersportvoorbereiding tot een plezier te maken. Bovendien hebben wij nu ook Turner ski's beschikbaar in ons verhuurprogramma, zodat je kunt blijven genieten van de ski's waar je van houdt. Onze gepassioneerde experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte uitrusting voor jouw avonturen.  
 

Je wintersportvakantie begint met een goede uitrusting. Daarom nemen wij de wintersportverhuur erg serieus. Dit begint al met het passen van de skischoenen en snowboardschoenen. We nemen rustig de tijd om de perfecte skischoen te vinden. Ook worden de ski’s en snowboards nauwkeurig afgesteld zodat je veilig kunt skiën of snowboarden. De ski’s en de snowboards zijn natuurlijk geslepen en gewaxed. 

Wil je makkelijk je wintersport materiaal online alvast reserveren, of wil je de prijzen bekijken?

Momenteel is het niet mogelijk om ski en snowboard artikelen te huren. Wanneer dit wel weer mogelijk is kan je vanaf deze pagina makkelijk online verhuur materiaal reserveren. Vanaf de tweede week van november dit jaar is dat weer mogelijk. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd bellen naar 023 - 532 3735 of mailen naar info@soellaart.nl.