Naar boven

Home Emergency Water Filter

Levert veilig, betrouwbaar water wanneer gemeentelijke systemen in het gedrang komen; verpakt voor langdurige, beschermde opslag.
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
13425
Merk:
MSR

Specificaties

Artikelnummer:13425
Merk:MSR
Kleur:Zwart
Materiaal:Hollow Fiber, ABS, Nylon

Omschrijving

Dit waterfiltratiesysteem voor thuis is perfect voor iedereen die noodpakketten samenstelt ter voorbereiding op aangetaste gemeentelijke watersystemen, calamiteiten en bevelen tot koken. Met behulp van onze Thru-Link microfilter en de meegeleverde adapters, kan het gemakkelijk worden aangesloten op standaard huisaansluitingen, waardoor u snel veilig water krijgt. Beschermd in een verzegelde verpakking voor langdurige opslag, is het er wanneer u het nodig hebt en uit het hoofd wanneer u het niet nodig hebt - veel gemakkelijker dan het opslaan van wekenlang flessenwater. Deze robuuste filter gebruikt tweefasige filtratie om schadelijke ziekteverwekkers te verwijderen en is bewezen, gebruikt door het Amerikaanse leger voor meer dan een decennium.

Filtratie in twee fasen: Fast-flow holle vezel verwijdert bacteriën, protozoa, vuil & microplastics; actieve kool vermindert chemicaliën, smaken en geuren.
Eenvoudig te gebruiken: Schroef de adapter op de kraan, bevestig de filter en zet de kraan aan voor veilig, snel stromend drinkwater.
Eenvoudige pasvorm: Past op alle standaarddraadaansluitingen voor buitenshuis, inclusief die op gootstenen, reservoirs en watervaten.
Altijd klaar: Hermetisch afgesloten verpakking beschermt de filterset tegen de elementen tijdens langdurige opslag.
Bewezen: Robuust, ultrasoon gelast ontwerp wordt al meer dan tien jaar gebruikt door het Amerikaanse leger.
Effectief tegen: Bacteriën (99,9999%), protozoa (99,9%) en deeltjes (vuil, microplastics). Voldoet aan de U.S. EPA drinkwaternormen* en NSF protocol P231 testnorm voor bacteriën en protozoa.

*U.S. EPA Guide Standard and Protocol for Testing Microbiological Purifiers.