Naar boven

Outwell Dreamboat Single 12.0 Cm Slaapmat

Art.nr:
290304
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:290304
Merk:Outwell
Aantal personen:1
Breedte:77
Hoogte:12
Lengte:200
Netto gewicht:3200
Inclusief pomp:Nee
Isolatiewaarde:-15
Afmeting pakmaat:80 X 21
Slaapmat type:Self Inflating - Ja
Zelfopblaasbaar:Ja

Omschrijving

Deze comfortabele slaapmat van Outwell heeft een dikte van 12 cm en heeft een unieke dubbele werking. De mat heeft namelijk een 'zomer-kant en winter-kant'. Draai de mat om om extra isolatie te creëren in de winter, gebruik de andere zijde in warme klimaten zodat overtollige lichaamswarmte eenvoudig afgevoerd kan worden.

De afmetingen van de Outwell Dreamboat Single 12 Slaapmat zijn 200 x 77 x 12 cm. Ideaal voor kampeerders die op zoek zijn naar slaapcomfort tijdens de vakantie, maar ook handig om thuis als logeerbed paraat te hebben! Liever een mat met ruimere afmetingen, kijk dan eens naar de Dreamboat Double serie!

De combinatie van vierkante hoeken, comfortabele toplaag, vernieuwd binnenwerk en de AFC ventielen maken het geen verrassing dat juist de Dreamboat slaapmatten met een prijs zijn bekroond. De Air Flow Control ventiel is namelijk een schot in de roos gebleken. Het opblazen en leeg laten lopen van een slaapmat was eigenlijk nog nooit zo gemakkelijk. Natuurlijk is self-inflating al erg gemakkelijk, maar dat je een slaapmat met behulp van de AFC ook nog eens geheel naar wens kunt afstellen is momenteel toch wel de top. Niet voor niets heeft Outwell patent aangevraagd op de AFC!