Naar boven

Icebreaker Challenge Jeroen

"Ik heb het shirt gedurende het scoutingkamp aangehad. Ik heb bewust gekozen om het shirt de hele week met het kamp te dragen. In de eerste instantie draagde ik het shirt als ondershirt, later heb ik ook de Cool-lite gedragen als de enige laag die ik aan had. Dit voelde erg prettig, als een zacht fluwelen deken. Had soms niet eens meer het idee dat ik het shirt nog aan had.

Op de momenten dat het warm weer was, was het shirt lekker comfortabel. Ik had absoluut geen zweterig en plakkerig gevoel met het shirt aan. En met de kou bij het kampvuur deed hij het prima, ik had het absoluut niet koud. Ook de hele week dragen van het shirt gaf geen vervelende geurtjes, ondanks het hiken, fietsen, en de rook van het kampvuur.

Ook thuis heb ik shirt diverse malen gedragen. Tijdens mijn werk als ik in uniform moest was het een prettig ondershirt, beter dan de katoenen T-shirt die we van het werk krijgen. Die zijn met het warme weer al vaak te warm. Met de Cool-lite had ik daar nagenoeg geen last van. Ook heb ik met de Cool-lite shirt gesport. Het voelde zachter dan een officiël hardloop shirt. Het Cool-lite shirt absorbeert sneller het vocht, waardoor de kou niet snel op mijn spieren neerslaat. Je blijft dus langer warm.

Ik heb nog wel twee kleine puntjes. Het Cool-lite shirt had iets langer gemogen zijn. Ongeveer 5 cm aan de onderkant, maar dat verschilt natuurlijk ook per persoon. Nu wil het Cool-lite shirt nog wel eens uit mijn broek omhoog kruipen. En verder vind ik dat het model er een beetje uitraakt na een paar keer wassen en gedragen te hebben. Als ondershirt is dat geen probleem, maar als je hem als bovenlaag gebruikt vind ik dat persoonlijk wel een beetje jammer. Het oog wil ook wat zeg maar. Maar al met al, een super shirt onder diverse omstandigheden. Ik ben van plan een tweede Cool-lite te gaan kopen."