Naar boven

Ledlenser

Ledlenser Zweibrüder Optoelectronics, moederbedrijf en eigenaar van de merknaam Ledlenser,  is een Duitse firma die in 1993 het licht zag door de ondernemende tweelingbroers Rainer en Harald Opolka. Deze enthousiaste jongens zaten niet stil en vandaag is Ledlenser uitgegroeid tot een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van zak- en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie.

Ledlenser BENELUX is de trotse officiële verdeler voor de Lage Landen en is ontstaan als het kleine broertje van de familiale onderneming Dry Battery Sales NV, gevestigd in het Belgische Kruibeke. Deze kleine broer groeit razendsnel en meet zich intussen met de grootsten. De verworven kennis, opgedane ervaring & professionele medewerkers zijn dan ook extra troeven voor deze dynamische onderneming in het kielzog van een bijzonder innovatief merk. Het jonge, groeiende bedrijf staat bovendien nog steeds standby met de sympathieke gebroeders Opolka, dé pioniers van deze bloeiende onderneming.

Duurzaamheid en topkwaliteit zijn naast creativiteit, innovatie en flexibiliteit essentiële aandachtspunten binnen het bedrijf!
Als officiële BENELUX verdeler bieden we het complete up-to-date Ledlenser gamma aan: een volwaardig breed scala van focusseerbare zaklampen, hoofdlampen, fiets- en duiklampen met de nieuwste LED-technologie.

Wij brengen dé laatste snufjes en technologieën binnen de LED-industrie aan het licht. Voor elke situatie, elke gelegenheid en eender welke droom steken wij het juiste licht op.