SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Arc'teryx

Arc'teryx Duurzaamheid en prestaties: vanaf het begin zijn Arc'teryx-producten geleid door deze twee principes. Hoewel de opkomst van snelle mode de sociale- en milieueffecten van de kledingindustrie vergroot, blijven zij ernaar streven een duurzame uitrusting te ontwikkelen die seizoen na seizoen presteert.

Naast deze obsessieve focus op producten die lang meegaan, kijken ze ook naar hoe het bedrijf het milieu en zijn inwonders beïnvloedt. Als een groep van mensen die voor het buitenleven heeft gekozen als een manier van leven, zijn ecologische en sociale verantwoordelijkheid termen die ze al lange tijd aan het hart gaan. Het effectief aanpakken van deze problemen in hun dagelijkse activiteiten vormt zowel een uitdaging als een kans om zinvol te innoveren.

Van de materialen die Arc'teryx kiest, tot waar ze hun producten maken - het laat allemaal mogelijkheden zien om te beslissen waar ze staan en om voortdurend betere benaderingen te ontwikkelen. Hoewel het bedrijf graag perfecte oplossingen wilt hebben, zijn ze er in veel gevallen nog niet, maar ze zijn gemotiveerd om deze te ontdekken. De motivatie van Arc'teryx is om niet alleen een product te ontwerpen en te maken, maar ook om een bedrijf te ontwikkelen en te bouwen dat op de lange termijn standhoudt en presteert.