Naar boven

Winactie Hanwag

Hanwag bestaat dit jaar 100 jaar en viert dit jubileum met een mooie winactie:

Vanuit Soellaart mogen we 1 ticket voor 2 personen (shared room) weggeven voor het 5-daagse verblijf van 4 tot 8 oktober 2021 naar Kleinwalsertal. Dit ticket wordt verloot onder de deelnemers die een paar Hanwag schoenen kopen in de actieperiode van 1 mei t/m 1 juli 2021. In juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

Kleinwalsertal is een prachtig dal in Voralberg (op 803 km rijden van Utrecht), in het westen van Oostenrijk en tegen de grens met Duitsland. Neem hier alvast een kijkje in de KWT lodge van Boaz en Sanne.

De KWT Lodge is het hele jaar door een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen. Je voelt je er al snel thuis. De lodge beschikt over appartementen en kamers waarbij een moderne sfeer en gezelligheid voorop staan. Met een rustige ligging in het pittoreske bergdorpje Baad en een prachtig weids uitzicht.

De lodge beschikt over een grote gemeenschappelijke ruimte waar je een drankje kan nuttigen aan de openhaard na een heerlijk dagje actief buiten zijn. Het ontbijtbuffet wordt hier iedere ochtend geserveerd en er is een honesty bar waar je zelf drankjes uit de koeling kunt halen. In de grote en luxe gemeenschappelijke keuken kan zelf worden gekookt. Naast de gemeenschappelijke ruimte beschikt de lodge ook over een sauna en een skikelder.

Inhoud ticket:

* - 5-daags verblijf (4 nachten) in de KWT Lodge, te Kleinwalsertal
- Voor 2 personen, in een gedeelde kamer
- Inclusief ontbijt, exclusief lunch en diner
- Inclusief bergbahn tickets, geldig gedurende het verblijf
- Een dag op pad met een ervaren berggids
- Exclusief reisverzekering, exclusief vervoer

Te winnen ticket voor verblijf (via Soellaart Outdoor & Wintersport): van 4 oktober tot 8 oktober 2021

*Let op: Corona maatregelen en actievoorwaarden. De datum van het event evenals de groepsindeling staat vast en kan niet worden omgeboekt. I.v.m de COVID-19 geldende regels kan Fenix Outdoor Benelux B.V. besluiten het event te verplaatsen of in een aangepaste vorm door te laten gaan.

Bekijk hier de actievoorwaarden.