Naar boven

Welke tent is snel op te zetten?

Het liefst rijd je de camping op en zet je in no-time je tent op zodat je kunt genieten van een welverdiend drankje of een plons in het zwembad.   
 
Als je een grote tent zoekt die eenvoudig is op te zetten, kies dan voor een opblaastent. Een opblaasbare tent heeft luchtbuizen in plaats van tentstokken. Je hoeft je tent alleen maar op een pomp aan te sluiten en binnen een paar minuten is je tent klaar voor gebruik. Als je geen opblaasbare tent wilt, maar een tent met stokken die snel is op te zetten, dan is een tunneltent een goede optie.

Spatz Stork 4 BTC
De Spatz Stork 4 is een familietent is dankzij het alles-in-één opheksysteem en de volledig ingenaaide vloer heel snel en eenvoudig op te zetten. De hoofdslaapruimte kan gemakkelijk worden omgevormd tot twee kamers met een scheidingsgordijn. Twee grote zijramen zorgen voor voldoende daglicht en uitzicht naar buiten. De voorkant van de tent is beschermd door een grote luifel, waardoor u kunt genieten van het uitzicht

- Aantal personen: 4
- Aantal seizoenen: 3
- Breedte: 220
- Hoogte: 190
- Lengte: 240
- Pakmaat: 70 x 30 cm
- Afmeting leefruimte: 220 X 240
- Aantal slaapruimtes: 2
- Materiaal binnendoek: katoen
- Materiaal buitendoek: 65% polyester 35% katoen
- Materiaal grondzeil: polyesther
- Materiaal stokken: Aluminium

Bekijk tent
Vango Stargrove II Air 450

De Stargrove Air is extreem snel op te zetten met behulp van de unieke opblaasbare AirBeam®-structuur, wat betekent dat je tent binnen enkele minuten zal staan. De Stargrove heeft queensize slaapkamers met nightfall-technologie, wat betekent dat het vroeg ochtendlicht blokkeert. Een dubbel woongedeelte en een vooraf bevestigde voortent zijn ideaal om te in te zitten of uw uitrusting op te bergen. .

- Aantal personen: 4
- Aantal seizoenen: 3
- Breedte: 300
- Hoogte: 205
- Lengte: 600
- Pakmaat: 80 X 43
- Aantal slaapruimtes: 2
- Afmeting binnentent: 210 x 280
- Materiaal binnendoek: Polyesther
- Materiaal buitendoek: Polyesther
- Materiaal grondzeil: Polyesther
- Materiaal stokken: Glasfiber
- Waterkolom: 3000 mm

Bekijk tent
Vango Soul 300 bijzettent

De Soul 300 is de ideale starttent voor iedereen die op avontuur wil! Hij kan in minder dan zeven minuten worden op gezet dankzij het eenvoudige tunnelontwerp en de twee stokken structuur, terwijl de snelle tentenzak ervoor zorgt dat het een koud kunstje is om de tent weer in te pakken. Deze tent is perfect voor avonturiers die de pitching-tijd willen minimaliseren en het beste uit de natuur willen halen.

- Aantal personen: 3
- Aantal seizoenen: 3
- Breedte: 190
- Hoogte: 120
- Lengte: 385
- Pakmaat: 52 X 17
- Afmeting slaapruimte: 230 X 180
- Materiaal binnendoek: Polyesther
- Materiaal buitendoek: Polyesther
- Materiaal grondzeil: Polyetheen
- Materiaal stokken: Glasvezel
- Waterkolom: 3000 mm

Bekijk tent