Naar boven

Tenten showmodellen


Deze tenten hebben scherpe prijzen, dat komt omdat dit showmodellen van de tentenshow zijn. Zoals elk jaar vond er ook dit jaar op 2e Pinksterdag een Soellaart Tentenshow plaats. Hét evenement waar vakantiegangers en kampeerders meer dan 100 tenten kunnen zien, voelen en aanschaffen. Sommige tenten zijn nog niet verkocht, deze kun je nu aanschaffen tegen nog scherpere tarieven. Wacht dus niet te lang, want op = op. 

Tenten-aanbieding
Wat hebben we weer genoten van de 25ste editie van de jaarlijkse Soellaart Tentenshow op 2e Pinksterdag. Omdat we twee jaar genoodzaakt waren om het af te zeggen, stonden we dit jaar extra te trappelen. Het was weer een echte beleving. Onze populairste tenten stonden op en er kwamen weer veel fanatieke kampeerders op af. Het vakantiegevoel zat er goed in de hele dag. Helaas werkte het weer niet de hele dag mee, maar op vakantie kan je ook wel eens onvoorzien een bui op je dak krijgen dus het was deel van de beleving. Naast tenten waren er ook nog andere producten te bewonderen zoals slaapmatten, slaapzakken, handige outdoor meubels en meer. Voor deze dag hebben wij speciale acties die alleen op de tentenshow te verkrijgen zijn.

Voor het eerst hebben wij foodtrucks uitgenodigd om deel te maken van show, zo kon je genieten van verschillende broodjes, koffie en loempia's. Dit viel zowel bij de bezoekers als bij ons erg goed in de smaak. Het was een druk bezochte dag en wij hebben met het hele team ontzettend veel plezier gehad. Was je niet in de gelegenheid om naar de show te komen maar wil je een van onze tenten op zien staan? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar info@soellaart.nl dan zetten wij de tent die je graag wilt zien op in onze winkel. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien op 2e Pinksterdag!