SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Osprey Kestrel backpacks

De backpack van de kaart af

Met een bewezen erfenis is de Kestrel een robuuste, hoogwaardige backpack voor lange reizen.

Of je nu door bergachtig terrein, diepe bossen of kronkelende paden trekt, je draagt de definitieve maatstaf voor backpacken.

Het rugsysteem van Kestrel is ontworpen voor comfort en stabiliteit, met Osprey's beproefde AirScape-achterpaneel en een stevig heupgordel- en harnasontwerp, deze backpacks dragen comfortabel een zware last.

Met een aanpasbaar ontwerp kun je de hoogte van het achterpaneel gemakkelijk aanpassen met behulp van een haak-en-lus torso paneel.


Meer over Osprey Kestrel backpacks

Osprey Kestrel 48 backpack

Kestrel 48 is ontworpen voor backpacktochten van middelmatige duur of avonturen waarbij je een matige hoeveelheid uitrusting bij je hebt. Dit ruime pakket biedt genoeg ruimte voor je meerdaagse avonturen. Toegang tot deze uitrusting is eenvoudig via een groot zij-rits toegangspunt, dat zich uitstrekt van het deksel tot de onderste compressieriemen. Dit biedt een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot je apparatuur of om precies datgene te vinden waarnaar je op zoek bent. Kestrel 48 heeft ook toegang tot het bovendeksel met een trekkoordsluiting, naast een lager compartiment voor slaapzakken met een verwijderbare scheidingswand.

Osprey Kestrel 58 en 68 backpacks

Kestrel 58 en 68 zijn ontworpen voor backpacktochten van medium tot lange duur, of avonturen waarbij je een grote hoeveelheid uitrusting bij je hebt. De grote capaciteit biedt ruimte voor omvangrijke uitrusting of geeft je meer ruimte om niet alleen de essentiële dingen te dragen. Toegang tot deze uitrusting is gemakkelijker dan ooit tevoren, met een enorme opening met U-rits aan het voorpaneel, waarmee je op een eenvoudige manier jouw apparatuur kunt organiseren of precies kunt vinden wat je zoekt. Kestrel 58 en 68 hebben ook een toegang tot het bovenste deksel met een trekkoordsluiting, naast een lager slaapzakcompartiment met een verwijderbare scheidingswand.

 
 
<