Naar boven

Hilleberg Enan

Hilleberg Enan tent maten
Drie seizoenen tent 

De Enan is ontworpen na Hillebergs bekroonde, bestverkopende Akto, met als doel een drie seizoenen versie te maken die zo licht mogelijk was en toch de kracht had die we van een Hilleberg-tent gewend zijn. 

Meer over Hilleberg Enan

Kracht en een laag gewicht tijdens de drie seizoenen

Hilleberg gebruikte het beproefde enkelpolige ontwerp van Akto en het enkelpolige volpolige huls-systeem, en vervolgens het gewicht verminderd door lichter, Kerlon 1000 in de buitentent en een zeer lichte binnentent te gebruiken. 

Bergbeklimmers, zowel recreatief als professioneel, zullen zijn kracht en een laag gewicht nemen, net als jagers in het achterland en winterkampeerders. Fiets-, motor- en peddeltoeristen zullen het kiezen voor zijn vrijstaande eenvoud en compacte ingepakte afmetingen. Backpackers in alle seizoenen, trekkers op lange afstand en wandelaars in het weekend zullen worden aangetrokken door het lichte gewicht en de geïntegreerde vestibule, en skitourers en bergbeklimmers zullen de sneeuwbelasting waarderen. Lange gebruikers zullen genieten van zijn lengte, en iedereen zal zijn opmerkelijke algehele roominess waarderen.

OOK INTERESSANT: Hilleberg Akto | Hilleberg SouloHilleberg UnnaHilleberg Anjan