Naar boven

Fjällraven Kånken Art ‘22Nieuw binnen! Deze Limited Edition van Fjällraven Kånken Art '22. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.


De visie van de ontwerper

De Kånken Art-lijn is het resultaat van een aantal kunstenaars die hun relatie met de natuur benadrukken met de klassieke Fjällraven Kånken-rugzak als hun canvas. De editie van dit jaar, Free Horizon door Tekla, is geinspireerd door de open en rechte horizon en is verkrijgbaar in drie kleurstellingen. De visie van deze Zweedse designer en fotograaf was duidelijk: "Het straightforward design van de Kånken tas inspireerde me om op zoek te gaan naar vergelijkbare composities in de natuur. Ik vond een sterke visuele connectie met de natuurlijke lijnen, terugkerende patronen en symmetrie. En de horizon is altijd hetzelfde, en tegelijk altijd anders."


Capsule collectie Fjällraven Kånken Art ‘22

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bekijk collectie
What is bigger than a free horizon?

 
Kleurgebruik

De kleuren zijn geïnspireerd op warme en zonnige elementen, zoals ruige kliffen en klaprozen badend in het paarse licht van de zonsondergang. Ga de natuur in, ontdek deze kleuren en laat je zelf ook inspireren!Meer uit de Fjällraven collectie

Naast deze capsule collectie hebben we in onze collectie diverse andere kleurrijke modellen, zoals de Fjällraven Kånken,  Fjällraven Kånken Totepack, en Fjällraven Kånken mini. Kom langs in de winkel of bekijk onze webshop.

Bekijk collectie