SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Exped Duo Mat

Net zo lekker als een matras thuis 

De Duo van Exped voor 2 personen is mega groot, mega-comfortabel en vooral mega-warm.

Dit is de ultieme mat voor het basiskamp, de camper en voor de nomaden van de nomaden, voor degenen die goed slapen en een laag gewicht belangrijk is. 
 
We bieden vijf jaar garantie op de MegaMat.

Gegarandeerd prinselijk slapen.

 

Meer over Exped Duo Mat:

Bekijk ook deze handige video's voor de matten
De Megamat Duo overzicht

Dit is de ultieme mat voor het kamperen. De Megamatten van Exped is een van de weinige serie matrassen die u kunt vergelijken met thuis. Zeer comfortabel en makkelijk in gebruik.

Opblaastips

De mat is zelfopblaasbaar en wordt geleverd met een minipomp om de mat nog harder te kunnen pompen. Uitgerust met afzonderlijke kleppen voor het opblazen en leeg laten lopen van de mat. Op deze manier kunt u eenvoudig de laatste lucht uit de mat duwen en niet lopen wanneer u de mat weer met lucht vrijgeeft.

Sim Comfort Duo overzicht

De Synmat HL Duo M van Exped is de eerste tweepersoons luchtmatras gevuld met een synthetische vulling. Door zijn twee-persoons mummy vorm is deze mat lichter en compacter gemaakt. Door de mat de vorm van je lichaam te geven, wordt er materiaal bespaart en dus gewicht. Ideaal voor Ultralite tenten waarbij de binnentent vaak taps toeloopt en bij het voeteneinde dus minder ruimte heeft.