SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Evenementen tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week

14 september 2021 - WandelenTijdens de Dutch Sustainable Fashion Week van 23 tot 29 september 2021 organiseren wij vanuit Soellaart een aantal activiteiten. Hieronder kun je zien voor welke activiteiten je je kunt inschrijven. Ben jij erbij?

Zaterdag 25 september - Wandelschoenen APK


Verleng de levensduur van je wandelschoenen door ze goed te onderhouden!

Locatie: Kleine Houtstraat 49-53

Programma

Op zaterdag 25 september organiseren wij een leuke workshop van 10:00 tot 13:00 uur voor je wandelschoenen. Dus ben je een fervent wandelaar en kunnen je wandelschoenen wel een opknapbeurt gebruiken? Kom dan zeker langs! Je leert hoe jij zelf je schoenen kunt schoonmaken met de onderhoudsmiddelen van Grangers. Deze zijn inbegrepen bij de workshop. Deze Wandelschoenen APK is gratis, je hoeft je ook niet in te schrijven. Je moet natuurlijk wel je wandelschoenen meenemen als je komt. Wij zien je graag verschijnen!
Zaterdag 25 september - Workshop Fjällräven Kånken rugtas borduren


Locatie: Schagchelstraat 39 I In samenwerking met Happy Crafts.

Programma


Op zaterdag 25 september organiseren wij in samenwerking met Happy Crafts een workshop. Tijdens deze workshop kan je een Fjällräven Kånken rugtas borduren. Dus heb je nog een oude tas liggen of wil je een nieuwe tas oppimpen? Dan is dit je kans. De workshop bedraagt €10,- per persoon. Er zullen allerlei kleuren borduurgaren aanwezig zijn en er is een hapje en drankje voor jou geregeld. De tas is niet bij de workshop inbegrepen. Wil je graag meedoen? Laat dit dan weten door een email te sturen. Er zijn twee groepen:

  • Groep 1 van 13:00 tot 14:00 uur (maximaal 8 deelnemers)
  • Groep 2 van 14:30 tot 16:30 uur (maximaal 8 deelnemers)

                                                                                                                                                                              

Kies een tijdstip en schrijf je in voor deze workshop door een email te sturen naar marketing@soellaart.nl.

Welke duurzame stappen zet jij zelf al? Doe de test!
 


Hecht je waarde aan je kleding? En zet je de juiste stappen richting verantwoorde mode? Doe de test en krijg meteen handige tips voor eventuele verbetering!