Naar boven

Grangers Footwear Care Kit Wr* Schoenen Impregnaat

Grangers Footwear Care Kit WR* Schoenen Impregnaat
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
GRF206 EX/100
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:GRF206 EX/100
Merk:Granger's
Kleur:Multi
Inhoud:275Ml X 2 100Ml X 1

Omschrijving

Onze nieuwe en verbeterde alles-in-één kit is alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je schoeisel in beweging blijft. Met onze Footwear + Gear Cleaner, Footwear Repel, Footwear Brush en Odour Eliminator zorgt deze kit voor al het schoeisel - ongeacht het materiaal.

Deze kit bevat:

Footwear + Gear Cleaner, een krachtige, maar bluesign® goedgekeurde, spray-on reiniger, geformuleerd om al het vuil en geuren te verwijderen van alle schoeisel en uitrusting - wat betekent dat je ook je rugzak een opfrisbeurt kunt geven terwijl je bezig bent!

Footwear Repel Plus is de rechterhand van Footwear + Gear Cleaner. Deze spray-on proofer is een nieuwe toevoeging aan het Grangers assortiment en vervangt Footwear Repel. Het biedt verbeterde duurzaamheid en extra conditionering, wat betekent dat het geschikt is voor een reeks schoenen, waaronder Suède, Nubuck, Leer en Stof, dus je weet dat dit ene product voor alles zorgt!

Footwear Brush is het ideale hulpmiddel voor het reinigen van schoeisel en een geweldige eerste stap voor het reinigen van uw schoeisel. Deze borstel met houten handvat heeft sterke borstelharen, wat betekent dat het alle opgedroogde vuil verwijdert (hoe hard ook) en dat alles zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Het puntige uiteinde is ook geweldig voor het reinigen van loopvlakken en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
 
Odour Eliminator is een krachtige, maar zachte formule, wat betekent dat het geuren bij de bron aanpakt in plaats van ze te maskeren met parfums. Het is ook vriendelijk voor ademende membranen en waterafstotende afwerkingen.

Dus, met deze handige kit voor al uw schoenverzorgingsbehoeften, waarom begint u niet alvast te plannen waar uw voeten u naartoe brengen?