Naar boven

Exped Versa 4R Slaapmat

Blauw
R-waarde tabel
129,95 116,96
Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat?Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, vandaag ingepakt
Art.nr:
E5454179-Blauw*M
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E5454179-Blauw*M
Merk:Exped
Kleur:Blauw
Aantal personen:1
Breedte:52
Bruto gewicht:0,715
Geslacht:Unisex
Hoogte:7
Lengte:183
Maat:Medium
Materiaal:Polyester
Netto gewicht:0,715
Verpakkingsbreedte:25
Verpakkingsdiameter:13.5
Verpakkingslengte:25
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-10
Afmeting pakmaat:25 X 13.5
Slaapmat type:Recht
Vulling (slapen):Synthetisch
Zelfopblaasbaar:Nee
Gewicht:0.715

Omschrijving

De Versa 4R is een comfortabele warme slaapmat met synthetische vulling.De mat is gemaakt van stevig gereycled polyester. Daarnaast wordt de volledige CO² uitstoot van de productie, inclusief het transport, gecompenseerd door de samenwerking met MyClimate. De mat bestaat uit verticale banen. De twee buitenste banen zijn iets hoger waardoor je stabiel ligt en niet van je mat rolt.Exped maakt gebruikt van twee platte ventielen. Zo kan het grondzeil niet beschadigen. Eén ventiel is voor opblazen en de andere voor het laten leeglopen van de mat. Het opblaasventiel is voorzien van een handig terugslagklepje waardoor de lucht niet kan ontsnappen tijdens het opblazen.De Versa is uitgerust met een ingebouwde handpomp. Hiermee blaas je de mat gemakkelijk en snel op. Ook voorkom je dat er vocht binnenin de mat komt.Voor de veelzijdige buitenmens is er de Versa serie van Exped.
Hulp nodig bij het kiezen van je lichtgewicht slaapmat? Lees onze blog over de nieuwe eigenschappen van de Exped lichtgewicht slaapmatten.