Naar boven

Fjallraven Abisko Lite 1 Showmodel Trekkerstent

Art.nr:
53301-SM
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:53301-SM
Merk:Fjallraven
Aantal personen:1
Aantal seizoenen:4
Breedte:160
Bruto gewicht:1.65
Hoogte:100
Lengte:240
Netto gewicht:1.65
Afmeting leefruimte:220 X 90/55
Afmeting slaapruimte:220 X 90 / 55
Materiaal binnendoek:15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Materiaal buitendoek:20D Triplerip Sil/Sil 3000Mm 100% Polyamide
Materiaal grondzeil:40D PU 6000 Mm 100% Polyamide
Materiaal stokken:Aluminium
Pakmaat:34 X 14 X 14

Omschrijving

Compacte en stabiele tunneltent voor solotrekkers die graag met een kleine rugzak reizen. Eén hoofdtentstok zorgt samen met sterke aluminium hoekstokken voor voldoende zithoogte en ruimte voor je voeten. Een comfortabele, betrouwbare en lichtgewicht trekkingmetgezel voor solotrekkers.

De buitentent is gemaakt van het nieuwe high-performance nylon van Fjällräven. Een innovatieve constructie combineert twee soorten stofdiktes waardoor de tent uitzonderlijk sterk is, ondanks het lage gewicht. Eénpersoonstent met een grote leefruimte en veel ruimte voor je uitrusting. De buiten- en binnentent zijn met elkaar verbonden, wat het opzetten vereenvoudigt en de binnentent bovendien beschermt tegen regen. Het is ook mogelijk om dubbele tentstokken (een accessoire) te gebruiken wanneer je de tent in extreme omstandigheden opzet.

Drie afsluitbare openingen, die zowel hoog als laag zitten, zorgen voor een optimale ventilatie. Voor een optimale luchtcirculatie bij warme omstandigheden kan de deur van de buitentent half opgerold en vastgezet worden. Een auto-lock zorgt ervoor dat de rits niet omhoog gedrukt kan worden als het hard waait. Alle openingen, inclusief de deur van de binnentent, zijn afgedekt met een fijn gaas dat zelfs de kleinste, nauwelijks zichtbare insecten uit de tent houdt.

Drooglijn en mesh opbergvakken maken het gemakkelijk om de tent opgeruimd te houden.

Net als alle tenten van Fjällräven is de Abisko Lite 1 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

Video