Naar boven

Osprey Kestrel 48 Backpack

Art.nr:
5-252-1-1
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:5-252-1-1
Merk:Osprey
Kleur:Ash Grey
Breedte:38Cm 38Cm
Geslacht:Unisex
Hoogte:67
Materiaal:MAIN 210D Nylon Double Diamond Ripstop BOTTOM 420D Nylon Packcloth

Omschrijving

Uit het raster. Met een bewezen erfenis is de Torenvalk-48 een rugzak van robuust, hoge prestaties, ontworpen als een ware buiten werkpaard.

Torenvalk 48 is ontworpen voor middellange duur backpacken reizen en avonturen waar je bent die een matige hoeveelheid vistuig. Deze ruime pack biedt ruimte voor veel van vistuig voor uw Meerdaags avonturen. Toegang tot deze versnelling is gemakkelijk via een grote kant-zip toegangspunt, die zich uitstrekt van het deksel aan de lagere compressie bandjes. Dit biedt een eenvoudige manier in voor toegang tot uw apparatuur of vinden precies wat u zoekt. Torenvalk 48 ook functie toegang van de bovenste klep met een sluiting aantrekkoord, naast een lagere slaapzak compartiment met een verwisselbare divider.

De torenvalk backsystem is ontworpen voor comfort en stabiliteit, met de Osprey beproefde AirScape achterpaneel en een stevige hipbelt en harnas ontwerp, deze packs zal comfortabel zwaar belast. Een verstelbare ontwerp kunt u voor het personaliseren van de hoogte van het achterpaneel met gemak, met behulp van een haak-en-loop torso-paneel.

Torenvalk 48 beschikt over talrijke locaties voor het opslaan van uw backpacken essentials, waaronder waterfles nylon-verstevigde zakken dubbele ritssluiting hipbelt zakken, een groot front duw-it zak, bovendeksel zak, onder deksel zak met sleutel-clip en externe-access hydratatie mouw.

Ten slotte, Torenvalk 48 is uitgerust met alle van de essentials voor het leven op het spoor; een geïntegreerde en afneembare regenhoes, Osprey van Stow-on-the-Go trekking pole bijlage, meerdere compressie-s