Naar boven

Exped Megamat Lite 12 Lw Ruby Red Slaapmat

De MegaMat Lite 12 LW van Exped is een zeer dikke, isolerende luchtmatras en toch compact op te bergen. De Megamat Lite is het eerste luchtmatras met een bovenzijde van Stretch Tricot Nylon. Hierdoor vormt de mat nog beter naar het lichaam: meer ondersteuning en meer comfort.

Dit matras combineert een dikte van 12 cm met een zeer klein pakvolume. De mat is voorzien van een Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat ligt stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen.

Met de meegeleverde pompzak pomp je het matras in een oogwenk op. Tevens is de pompzak te gebruiken als waterdicht foudraal. Multifunctioneel!
Deel dit artikel
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Same day delivery met  Hurby in regio Haarlem (gratis)
  • Ophalen in de winkel mogelijk (click & collect)
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ouderwets goede service
Art.nr:
E1993263
Merk:

Specificaties

Artikelnummer:E1993263
Merk:Exped
Kleur:Rood
Aantal personen:1
Breedte:65
Bruto gewicht:1,19
Hoogte:12
Lengte:197
Maat:Long Wide
Materiaal:Polyester
Netto gewicht:1,19
Inclusief pomp:Ja
Isolatiewaarde:-20
Afmeting pakmaat:27 X 19
Vulling (slapen):Synthetisch
Zelfopblaasbaar:Nee

Omschrijving

De MegaMat Lite 12 LW van Exped is een zeer dikke, isolerende luchtmatras en toch compact op te bergen. De Megamat Lite is het eerste luchtmatras met een bovenzijde van Stretch Tricot Nylon. Hierdoor vormt de mat nog beter naar het lichaam: meer ondersteuning en meer comfort.Dit matras combineert een dikte van 12 cm met een zeer klein pakvolume. De mat is voorzien van een Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat ligt stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen.Met de meegeleverde pompzak pomp je het matras in een oogwenk op. Tevens is de pompzak te gebruiken als waterdicht foudraal. Multifunctioneel!