K2

K2

K2 snowboards en snowboard schoenen

K2 is het snowboard merk van dit moment. Of het nu om snowboard schoenen of snowboards. Dit Amerikaans merk is het bekendste merk.

Meer Informatie

K2 snowboards
In ons assortiment snowboards van K2 vind u boards voor de beginners en rustige snowboarders zoals de Spot lite of de Raygun. Ook vind u race snowboards voor de snelheidsduivels zoals de Joy Driver of de Turbo dream. Alle snowboards die u bij Soellaart koopt worden gewaxed. U kunt direct de piste op!

K2 snowboard schoenen
K2 biedt voor elke voet een passende snowboard schoen; breed, klein, smal, groot. Van belang is dat de snowboard schoen past bij je style die je board. Bent u een rustige boarder die van het uitzicht geniet en niet de hele dag wilt knallen, dan kiest u voor een soepelere schoen met een comfortabele pasvorm. Voor de meer ervaren boarder zijn de stijvere snowboard schoenen die u meer controle geven over uw snowboard.

Wanneer u uw keuze maakt uit ons grote K2 assortiment. Besteld u ze dan veilig en snel op onze webshop. Wilt u liever producten in het echt zien, voelen en vasthouden? Kom dan gerust langs bij Soellaart te Haarlem om de ski- en snowboard producten te bekijken.

View as Grid List

12 Items

 
Oplopend sorteren
View as Grid List

12 Items

 
Oplopend sorteren
© 2017 Soellaart.nl - Alle Rechten Voorbehouden.