Burton

Burton

Burton snowboards en snowboard schoenen

Burton is het snowboard merk van dit moment. Of het nu om snowboard schoenen of snowboards. Dit Amerikaans merk is het bekendste merk.

Meer Informatie

Burton snowboards
In ons assortiment snowboards van Burton vind u boards voor de beginners en rustige snowboarders zoals de Process of de Feather. Ook vind u race snowboards voor de snelheidsduivels zoals de Custom X of de Feelgood Flying V. Alle snowboards die u bij Soellaart koopt worden gewaxed. U kunt direct de piste op!

Burton snowboard schoenen
Burton biedt voor elke voet een passende snowboard schoen; breed, klein, smal, groot. Van belang is dat de snowboard schoen past bij je style die je board. Bent u een rustige boarder die van het uitzicht geniet en niet de hele dag wilt knallen, dan kiest u voor een soepelere schoen met een comfortabele pasvorm. Voor de meer ervaren boarder zijn de stijvere snowboard schoenen die u meer controle geven over uw snowboard. Onze aanbeveling voor dit seizoen is de Limelight BOA en de Concord Boa

Wanneer u uw keuze maakt uit ons grote Burton assortiment. Besteld u ze dan veilig en snel op onze webshop. Wilt u liever producten in het echt zien, voelen en vasthouden? Kom dan gerust langs bij Soellaart te Haarlem om de ski- en snowboard producten te bekijken.

View as Grid List

9 Items

 
Oplopend sorteren
 1. LIMELIGHT THE TEAL DEAL
  Burton LIMELIGHT BOA
  € 279,95
 2. Burton Ion Snowboardschoen
  Burton Ion
  € 349,95
 3. Burton Ruler Snowboardschoen
  Burton Ruler
  € 239,95
View as Grid List

9 Items

 
Oplopend sorteren
© 2017 Soellaart.nl - Alle Rechten Voorbehouden.