K2

K2 skischoenen

Meer Informatie

K2 ski's
In ons assortiment ski's van K2 vind u ski's voor de beginners en rustige skiërs zoals de K2 potion Ook vind u race ski's voor de snelheidsduivels zoals de AMP Rictor of de Ikonic Ti En u vind er bredere all-mountain ski's en twintips met rocker voor de avontuurlijke skiërs. Alle ski's die u bij Soellaart koopt worden geleverd met een binding, gemonteerd, gewaxed en volledig afgesteld. U kunt direct de piste op!

K2 skischoenen
K2 biedt voor elke voet een passende skischoen; breed, klein, smal, groot. Van belang is dat de skischoen past bij de skiër en de ski. Bent u een rustige skiër die van het uitzicht geniet en niet de hele dag wilt knallen, dan kiest u voor een soepelere schoen met een comfortabele pasvorm. Voor de meer ervaren skiër zijn de stijvere skischoenen die u meer controle geven over de ski. onze aanbevelingen voor dit seizoen zijn de K2 Spyne 110 HV en de K2 100 HV skischoenen.

K2 skistokken
U kunt uw ski set natuurlijk af maken met een bijpassende set K2 skistokken. Bij elke serie van K2 ski's zijn er een passende skistokken. Er is keuze uit  aluminium skistok of carbon skistokken.

K2 helmen
De skihelmen van K2 hebben de kwaliteit en technieken die horen het ski merk. Uniek zijn de Phase Pro en de Rival helmen met de ventilatie kanalen en zachte rand aan de binnenkant die zich vormt naar uw hoofd. 

Wanneer u uw keuze maakt uit ons grote K2 assortiment. Besteld u ze dan veilig en snel op onze webshop. Wilt u liever producten in het echt zien, voelen en vasthouden? Kom dan gerust langs bij Soellaart te Haarlem om de  ski- en snowboard producten te bekijken.

View as Grid List

2 Items

 
Oplopend sorteren
View as Grid List

2 Items

 
Oplopend sorteren
© 2017 Soellaart.nl - Alle Rechten Voorbehouden.