Head

Head skischoenen

Meer Informatie

Head ski's
In ons assortiment ski's van Head vind u ski's voor de beginners en rustige skiërs zoals de Pure Joy, Absolute Joy en Super Joy Ook vind u race ski's voor de snelheidsduivels zoals de Supershape Magnum of de World Cup Rebels En u vind er bredere all-mountain ski's en twintips met rocker voor de avontuurlijke skiërs. Alle ski's die u bij Soellaart koopt worden geleverd met een binding, gemonteerd, gewaxed en volledig afgesteld. U kunt direct de piste op!

Head skischoenen
Head biedt voor elke voet een passende skischoen; breed, klein, smal, groot. Van belang is dat de skischoen past bij de skiër en de ski. Bent u een rustige skiër die van het uitzicht geniet en niet de hele dag wilt knallen, dan kiest u voor een soepelere schoen met een comfortabele pasvorm. Voor de meer ervaren skiër zijn de stijvere skischoenen die u meer controle geven over de ski. Onze aanbeveling voor dit seizoen is de Head Vector EVO

Head skistokken
U kunt uw ski set natuurlijk af maken met een bijpassende set Head skistokken. Bij elke serie van Head ski's zijn er een passende skistokken. Er is keuze uit aluminium skistok of carbon skistokken.

Wanneer u uw keuze maakt uit ons grote Head assortiment. Besteld u ze dan veilig en snel op onze webshop. Wilt u liever producten in het echt zien, voelen en vasthouden? Kom dan gerust langs bij Soellaart te Haarlem om de  ski- en snowboard producten te bekijken.

View as Grid List

42 Items

 
Oplopend sorteren
View as Grid List

42 Items

 
Oplopend sorteren
© 2017 Soellaart.nl - Alle Rechten Voorbehouden.