Atomic

Atomic

Atomic ski's, skischoenen, skistokken en helmen

Atomic is het ski merk van dit moment. Of het nu om skischoenen, ski's, skistokken of helmen gaat. Dit Oostenrijkse merk is het bekendste merk.

Meer Informatie

Atomic ski's
In ons assortiment ski's van Atomic vind u ski's voor de beginners en rustige skiërs zoals de Atomic Cloud serie. Ook vind u race ski's voor de snelheidsduivels zoals de Redster serie. En u vind er bredere all-mountain ski's en twintips met rocker voor de avontuurlijke skiërs. Alle ski's die u bij Soellaart koopt worden geleverd met een binding, gemonteerd, gewaxed en volledig afgesteld. U kunt direct de piste op!

Atomic skischoenen
Atomic biedt voor elke voet een passende skischoen; breed, klein, smal, groot. Van belang is dat de skischoen past bij de skiër en de ski. Bent u een rustige skiër die van het uitzicht geniet en niet de hele dag wilt knallen, dan kiest u voor een soepelere schoen met een comfortabele pasvorm. Voor de meer ervaren skiër zijn de stijvere skischoenen die u meer controle geven over de ski. onze aanbevelingen voor dit seizoen zijn de Hawx Prime en de Hawx Ultra skischoenen.

Atomic skistokken
U kunt uw ski set natuurlijk af maken met een bijpassende set Atomic skistokken. Bij elke serie van Atomic ski's zijn er een passende skistokken. Er is keuze uit  aluminium skistok of carbon skistokken.

Atomic helmen
De skihelmen van Atomic hebben de kwaliteit en technieken die horen het ski merk. Uniek zijn de Nomad LF en de Affinity LF helmen met de ventilatie kanalen en zachte rand aan de binnenkant die zich vormt naar uw hoofd. 

Wanneer u uw keuze maakt uit ons grote Atomic assortiment. Besteld u ze dan veilig en snel op onze webshop. Wilt u liever producten in het echt zien, voelen en vasthouden? Kom dan gerust langs bij Soellaart te Haarlem om de  ski- en snowboard producten te bekijken.

 

 

View as Grid List

13 Items

 
Oplopend sorteren
View as Grid List

13 Items

 
Oplopend sorteren
© 2017 Soellaart.nl - Alle Rechten Voorbehouden.