Partners van Soellaart

Fortevital

ForteVital organiseert reizen voor ambitieuze ondernemers en professionals met interesse in persoonlijke ontwikkeling, die in zijn voor een sportief avontuur. Tijdens deze expedities ga je tot het uiterste. Je leert pieken en dalen te overwinnen. Fysiek en mentaal word je uitgedaagd en word je meer en meer bewust van jouw eigen kunnen. Het maakt je sterker als mens en als professional. Voor je het weet sta je bovenop de berg te genieten van het prachtige uitzicht. Alle expedities omvatten momenten van fysieke en mentale uitdagingen, reflectie, innerlijke rust en bieden kans op mooie inzichten.

Wat gaat Fortevital voor jou betekenen?
Wil jij meer uit jezelf halen? Fortevital biedt jou een unieke manier om jouw persoonlijke en professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. ‘Real life skills’ die jouw inzichten geven en helpen meer te bereiken. Het is een combinatie van fysieke en mentale ontwikkeling, inspiratie, persoonlijke bewustwording en internationale ervaring(en). Speciaal samengesteld voor ambitieuze ondernemers en/of professionals die openstaan voor een avontuurlijke uitdaging.

Expedities op de planning

Acht daagse expeditie Monta Rosa massief in Italië 1 t/m 8 september 2022
Deze expeditie biedt uitdaging voor de bergliefhebbers met ervaring die op zoek zijn naar de componenten “zwaarder, moeilijker en hoger” om nog meer uit deze reis te halen.
Maar ook als je nog geen ervaring hebt met een alpiene tocht ben je welkom met deze expeditie. "We kunnen differentiëren tussen de verschillende niveaus en doen altijd ons best om ook iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen!"

Tijdens deze tocht zal je de mogelijkheid hebben diverse toppen beklimmen: Castore 4228 m, Naso del Lyskamm 4272 m, Zumstein 4563 m Piramide Vincent 4215 m, Balmenhorn 4167 m, Ludwishole 4342 m etc. Uiteraard is er geen garantie dat elke top kan worden bereikt in verband met de weersomstandigheden, veiligheid staat altijd voorop.

Ook zal je de hoogste berghut van europa bezoeken, de Margherita Hut op 4554 m. Een ervaring die je voor altijd zal blijven!  Ben je al enthousiast? Hier vind je meer informatie en kan je je aanmelden. Binnenkort is er bij Soellaart een briefing over deze expeditie. Daar wordt de expeditie uitgebreid besproken en zal er ook aandacht worden besteed aan de paklijst. 

" Only those who will risk going too far can possibly find out how far they can go. "