Naar boven

Skiën

Skiën

Meer over skiën

 
 
 
 
Ski’s kopen

Wat voor ski’s moet ik kopen? Die vraag krijgen we bij Soellaart regelmatig. Ook willen klanten graag weten of ze ski’s beter kunnen kopen of huren. Om op de eerste vraag terug te komen. We proberen er altijd eerst achter te komen wat de beste ski’s zijn voor jou. Daarvoor willen we een aantal dingen weten. Ten eerste of je beginner, gemiddeld en gevorderd bent. Daarnaast willen we weten of je off piste gaat of niet. Verder is het voor ons belangrijk om je lengte en gewicht te weten. Tenslotte willen we graag de doeleinden van je ski’s weten. Houd je van hard gaan of juist gecontroleerd? Op basis van deze informatie kunnen wij adviseren wat de beste ski is voor jou.

Merken ski’s

Soellaart verkoopt alle bekende A-merken ski’s, denk aan Atomic, Elan, Salomon, Fischer en K2.

Ski’s als beste getest

Wil je weten welke ski’s als beste zijn getest? Veel mensen lezen de uitslag van de skitest van de Nederlandse skivereniging. Veelal verkopen we de ski’s die hier goed uit komen ook. Daarnaast test het team van Soellaart ook zelf ieder jaar de nieuwste ski’s en snowboards tijdens de opening in Sölden.

Ski’s huren

Of je ski’s moet kopen of huren hangt vooral af van je wensen en budget. Voor kinderen in de groei adviseren we om ski’s te huren. Dat geldt ook als je niet vaak op wintersport gaat of voor het eerst gaat skiën. Bij Soellaart kun je ook ski’s en skischoenen huren gedurende het winterseizoen. Bekijk de prijzen voor de verhuur.

Ski’s in de aanbieding

Bij Soellaart vind je altijd ski’s in de aanbieding. In de skikelder hebben we standaard de skikelder opruiming met flinke korting op ski’s uit de vorige collecties. Aan het einde van het skiseizoen (eind februari) begint onze SALE en kun je ook de nieuwe collectie ski’s met korting kopen.

Bij Soellaart kun je terecht als je ski’s wilt kopen. In de winkel kunnen we je goed adviseren. Uiteraard kun je ski’s ook op onze website bestellen. Laat je inspireren door onze uitgebreide ski- collectie.