Naar boven

Werken bij Soellaart

 

Bij Soellaart werken mensen met een passie voor outdoor en wintersport en een actieve levenstijl. Bekijk hieronder onze actuele vacatures.


Applicatiebeheerder (32-40 uur)
Wij zijn per direct op zoek naar een Applicatiebeheerder met technische kennis en het vermogen om zelfstandig en gestructureerd te werken. Excel heeft geen geheimen voor jou en je vindt het geweldig om – samen met de E-commerce manager – allerlei digitale projecten op te pakken en goed af te ronden.

Wie zijn wij?

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel in het centrum van Haarlem met bekende merken zoals The North Face, Vaude, Peak Performance en Patagonia. De winkel bestaat al sinds 1900 en is uitgegroeid tot de lokale outdoorspecialist van de regio Noord-Holland. Je komt terecht in een klein E-commerce team en krijgt er veertig enthousiaste outdoor-specialisten als collega bij. De ontwikkelingen in e-commerce gaan hard. Om onze online groei verder te stimuleren zijn we op zoek naar versterking op de E-commerce afdeling.

Wat ga jij doen?

De focus ligt op het succesvol implementeren van het nieuwe PIM systeem AKENEO waarbij je functionele wensen vertaalt naar de technisch inrichting. Je benut je technische skills om data te importeren en exporteren naar interne en externe systemen (webshops, platformen en POS). We verwachten dat je ook nadenkt over de onderliggende processen en verbeterpunten, bijvoorbeeld  op het gebied van protocollen en documenteren. Je rapporteert aan de E-commerce manager.


·        Je verzamelt data bij aangesloten merken en leveranciers als het gaat om productomschrijvingen, afbeeldingen, kenmerken en alle overige informatie die onze data verrijken;

·        Daarnaast houd je je bezig met het zorgvuldig mappen, stroomlijnen, importeren en beheren van deze data en koppel je deze data aan het PIM,- en kassasysteem;

·        Je zorgt voor de juiste koppeling van alle relevante data met diverse platformen zoals bol.com en Amazon;

·        Je koppelt de merken die we via extented range aanbieden feilloos aan onze eigen webshops en aan de platformen waarop we actief zijn;

·        Je monitort de doorverkoopcijfers van onze merken en producten in samenwerking met de E-commerce manager en wisselt deze gegevens uit met onze merken en leveranciers;

·        Ook richt je je op interne technische aangelegenheden en bent het eerste aanspreekpunt bij technische vragen en calamiteiten (zoals defecte kassa’s of printers).

Wie ben jij?

·        Je bent 32-40 uur beschikbaar;

·        Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding Informatie Management;

·        Je hebt 2-3 jaar werkervaring;

·        Je hebt goede kennis van Open Office, Office 365, Windows en Teams;

·        Je hebt goed inzicht in de moderne technische architecturen/koppelingen/datastromen;

·        Je kunt goed zelfstandig en gestructureerd werken;

·        Je bent zorgvuldig en houdt van kwaliteit.

Enthousiast? We horen graag van je.

Als je nog vragen hebt kunt je mailen naar margo@soellaart.nl. Wil je direct solliciteren, stuur je CV en motivatiebrief naar Margo van Dooremalen via margo@soellaart.nl, uiterlijk voor 15 april 2021.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Houd je ervan om functionele wensen te vertalen naar een technische inrichting en wil je meebouwen aan het succes van onze webshop?  Reageer dan direct!

Arjen Nicolai, mede-eigenaar Soellaart Outdoor & Wintersport
Contentmedewerker (32-40 uur)


Wij zijn per direct op zoek naar een allround contentmedewerker met een hands-on werkmentaliteit. Je bent energiek, creatief en hebt oog voor detail. Je kunt goed schrijven, begrijpt hoe je aan een merk moet bouwen en vindt het geweldig om – samen met de E-commerce manager – allerlei projecten op te pakken en goed af te ronden.

Wie zijn wij?

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel in het centrum van Haarlem met bekende merken zoals The North Face, Vaude, Peak Performance en Patagonia. De winkel bestaat al sinds 1900 en is uitgegroeid tot de lokale outdoorspecialist van de regio Noord-Holland. Je komt terecht in een klein E-commerce team en krijgt er veertig enthousiaste outdoorspecialisten als collega bij. De ontwikkelingen in e-commerce gaan hard. Om onze online groei verder te stimuleren zijn we op zoek naar versterking op de E-commerce afdeling.

Wat ga jij doen?

Je verdeeld je tijd over e-commerce werkzaamheden en marketingtaken en rapporteert aan de E-commerce manager.

·        Je creëert, plaatst en beheert content op online (social) mediakanalen aan de hand van de contentkalender;

·        Je werkt de digitale nieuwsbrief creatief uit;

·        Je schrijft SEO-proof copy voor de webshop en bent verantwoordelijk voor de visualisatie en uitvoering van de bijbehorende afbeeldingen, banners en sliders;

·        Je beheert, verrijkt en optimaliseert content op de webshops www.soellaart.nl en zuster webshops als het gaat om kenmerken, productomschrijvingen en webteksten;

·        Je beheert, verrijkt en optimaliseert de content van Soellaart op diverse platformen zoals bol.com en Amazon, geeft er de merkbeleving vorm en onderneemt in samenwerking met de E-commerce manager acties om de performance te verbeteren;

·        Je zorgt ervoor dat alle content tijdig online komt en springt bij als er een afbeelding of product op de webshop ontbreekt.

Wie ben jij?

·        Je bent 32-40 uur beschikbaar;

·        Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van grafisch vormgever, communicatie of marketing;

·        Je hebt 2-3 jaar werkervaring;

·        Je hebt ervaring met Photoshop of InDesign en Mailchimp;

·        Je hebt een vlotte schrijfstijl en schrijft in foutloos Nederlands;

·        Je kunt goed zelfstandig werken en neemt eigen initiatief;

·        Je bent zorgvuldig en houdt van kwaliteit;

·        Je hebt een creatieve en innovatieve mindset.

Enthousiast? We horen graag van je.

Als je nog vragen hebt kunt je mailen naar margo@soellaart.nl. Wil je direct solliciteren, stuur je CV en motivatiebrief naar Margo van Dooremalen via margo@soellaart.nl, uiterlijk voor 15 april 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.