Naar boven

Verzendinformatie


Zo versturen we je bestelling

Samenwerking met Hurby: gratis verzending en same day delivery
In Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Bentveld, Overveen, Aerdenhout, Hoofddorp, Velserbroek en Santpoort-Zuid bezorgt de lokale vervoerder Hurby onze pakketten met elekrische Hurby's. Verzending via Hurby bieden we gratis aan bij besteding vanaf €20,00 euro. Bij besteding van minder dan €20,00 euro betaal je voor Hurby €3,99 verzendkosten. Als je voor 14:30 uur bestelt, dan ontvang je je pakket dezelfde avond thuis, feestdagen en het weekend uitgezonderd.

Download de Hurby app
Als je een bestelling hebt ontvangen via Hurby en je wilt je order retour sturen, dan kan dat via de gratis Hurby app. Kies voor een home-account. 

                              Nu tijdelijk ook gratis retour

Om op een prettige manier kennis te maken met deze nieuwe service, kun je bestellingen via Hurby gratis retour sturen. Meld je retour aan via de Hurby app en gebruik promotiecode Soellaart (niet hoofdletter gevoelig). Hiermee wordt de zending kosteloos.

De levertijd buiten Haarlem

Voor het versturen van onze bestellingen buiten Haarlem, maken we gebruik van DPD.  Via DPD ontvangt onze klant een tijdvenster van 1 uur en is het pakket live te volgen. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen. We verpakken bestellingen zo snel mogelijk: vandaag besteld = vandaag ingepakt.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland bezorgen we vanaf € 25,00 euro gratis. Bestel je voor minder dan € 25,00 euro, dan kost de bezorging van je Soellaart pakket € 5,00.

Hieronder het overzicht van de verzendkosten in de landen waar we leveren:

- Bij bestelling binnen Nederland onder de € 25,00 zijn de verzendkosten €5,00.
- Bij bestelling binnen België, Luxemburg en Duitsland onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 6,50.

Click & Collect
Je kunt ook kiezen voor online bestellen en gratis ophalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Deze optie is handig voor als je in de buurt woont.


Verpakking: wij doen groen!
Wij willen graag een steentje bijdragen aan een beter milieu en kiezen daarom voor hergebruikte dozen bij het verpakken van onze online bestellingen. Door dozen van onze leveranciers te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof  voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Dank voor je begrip!

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 49. Parkeren kan aan de overkant bij Parkeergarage de Kamp.