Naar boven

Verzendinformatie

Op dit moment hebben we i.v.m. de gevolgen van Covid -19 niet alle tenten op voorraad. De levertijd van sommige modellen kan hierdoor oplopen. Heb je op de korte termijn een tent nodig, neem dan voor de zekerheid eerst contact met ons op.


Zo versturen we je bestelling

Pilot met Hurby: gratis verzending en same day delivery
In Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen en Aerdenhout bezorgt de lokale vervoerder Hurby onze pakketten met elekrische Hurby's. Verzending via Hurby bieden we tijdelijk gratis aan en als je voor 16:00 uur bestelt, dan ontvang je je pakket dezelfde avond thuis, zon en feestdagen uitgezonderd. Wil je hier gebruik van maken, kies dan voor Hurby als bezorgmethode tijdens het afrekenen in onze webshop. Lees hier meer over Hurby.

De levertijd buiten Haarlem

Voor het versturen van onze bestellingen buiten Haarlem, maken we gebruik van DPD.  Via DPD ontvangt onze klant een tijdvenster van 1 uur en is het pakket live te volgen. Onze levertijd is normaal gesproken 1 à 2 werkdagen, maar door de gevolgen van COVID-19 kan de levering 1 à 2 dagen vertraging oplopen bij de vervoerder.

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland kost de bezorging van je Soellaart pakket € 6,50. Bestel je voor meer dan € 50,00 euro, dan leveren we gratis.

Hieronder het overzicht van de verzendkosten in de landen waar we leveren:

- Bij bestelling binnen Nederland van onder de € 50,00 zijn de verzendkosten € 6,50.
- Bij bestelling binnen België, Luxemburg en Duitsland zijn de verzendkosten € 8,00.

Click & Collect
Je kunt ook kiezen voor online bestellen en gratis ophalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Deze optie is handig voor als je in de buurt woont.

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 49. Parkeren kan aan de overkant bij Parkeergarage de Kamp.