Naar boven

Soellaart en COVID-19

Veilig winkelen bij Soellaart Outdoor & Wintersport

Onze winkel is open en we staan klaar om je te verwelkomen.

Ook in deze onzekere tijd doen we ons best om je optimaal van dienst te zijn. We houden je op deze pagina op de hoogte van alles wat wij doen m.b.t. COVID-19. Hieronder vind je de updates en maatregelen die we treffen rondom COVID-19. 

Als familiebedrijf met een regionale binding voelen we de onrust, en hopen dat je blijft langskomen voor de prachtige merken die we in de winkel hebben. We nemen diverse maatregelen om ieders gezondheid te beschermen, zoals het voorkomen van lichamelijk contact en extra focus op hygiëne. Medewerkers met verkoudheidsverschijnselen blijven thuis. We nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat klanten en personeel afstand houden en dat er niet teveel klanten tegelijk in de winkel zijn. Tevens dragen alle medewerkers sinds de verscherping van de maatregelen een mondkapje.

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen en zijn telefonisch bereikbaar via 023-532 37 35 tijdens onze aangepaste openingstijden:

Maandag      12:00 - 18:00 uur
Dinsdag       10:00 - 18:00 uur
Woensdag   10:00 - 18:00 uur
Donderdag  10:00 -  20:00 uur
Vrijdag          10:00 - 18:00 uur
Zaterdag      10:00 - 17:00 uur
Zondag         13:00 - 17:00 uur

WIl je liever online bestellen, dan kan dat uiteraard ook. Op www.soellaart.nl zijn we 24/7 geopend.  Woon je in Heemstede, Haarlem, Overveen, Bloemendaal of Aerdenhout? Dan bezorgen we via onze lokale vervoerder Hurby nog dezelfde dag, mits je de bestelling voor 16:00 uur plaatst.

Dit bieden we in deze tijd extra aan:

Rustig passen in je eigen huiskamer? Dat kan. Maak gebruik van onze paskamer-bij-je-thuis-service.
 
Paskamer-bij-je-thuis-service
Wil je producten (zoals wandelschoenen of jassen) passen voordat je ze aanschaft, maar dan vanuit je eigen huiskamer? Dat kan. Een medewerker van Soellaart komt met de gevraagde items naar je toe en wacht buiten tot je klaar bent met passen. In verband met de reisafstand geldt dit aanbod alleen voor inwoners van Haarlem en de omringende dorpen Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal en Santpoort - Zuid. Stuur ons een email als je hier gebruik van wenst te maken: info@soellaart.nl.

Advies op afstand
Maak een afspraak via info@soellaart.nl en een specialist zal je op het afgesproken tijdstip bellen of beeldbellen, afhankelijk van je verzoek. Denk aan het digitaal bekijken van de collectie tot aan persoonlijk advies voor het perfecte product voor jouw doelen en wensen.


Een goede gezondheid en vriendelijke groet,

Namens het hele team van Soellaart