Naar boven

Ruilen & Retourneren

Controleer altijd direct na ontvangst van uw bestelling of het product compleet en onbeschadigd geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze klantenservice.

Aanmelden van retour artikelen

U dient hiervoor het herroepingsformulier te gebruiken dat u hier kunt downloaden.

14 dagen bedenktijd

Wanneer u via Soellaart.nl een bestelling doet heeft u volgens onze algemene voorwaarden het recht de artikelen binnen 14 dagen aan ons te retourneren. De 14 dagen gaan tellen op de dag waarop de vervoerder het pakket heeft afgeleverd op het gewenste adres of op het door u gemachtigde adres (zoals de buren).

Passen en uitproberen

Het passen van kleding, schoenen, skischoenen en schaatsen is uiteraard toegestaan. Pas alleen binnenshuis. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien deze het passen en beoordelen van de artikelen verhinderen.
 

Retourzenden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Soellaart Outdoor & Wintersport niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Ons advies is om altijd te verzenden met een verzendbewijs en deze goed te bewaren. 

Kosten voor het retourzenden

Zie Artikel 8 algemene voorwaarden. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de consument. U kunt zelf de vervoerder kiezen. De kosten voor het retourbrengen in de winkel zijn altijd gratis. Indien u het artikel in de winkel retourneert ontvangt u bovendien een kortingsvoucher voor uw volgende aankoop!

Hoogte van de terugbetaling

Zie Artikel 7 algemene voorwaarden. U ontvangt 100% van het aankoopbedrag terug indien het artikel compleet wordt geretourneerd in originele staat en verpakking.
U ontvangt bij beschadigde en/of vieze artikelen, en/of bij het ontbreken van de verpakking, 75% van het aankoopbedrag retour.

Speciale uitzondering voor TENTEN

Voor deze producten geldt dat deze uitsluitend retour gezonden kunnen worden als deze niet uitgepakt zijn en dus in de originele verpakte staat verkeren.

Artikel ruilen in de winkel

U kunt binnen 14 dagen het artikel komen ruilen voor een ander artikel, een eventuele meerprijs zal via de kassa in rekening gebracht worden.