SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Icebreaker Challenge Dicky

"Vandaag ben ik de Icebreaker Challenge aangegaan. Mijn dag begon in het Zwarte woud. Na een overnachting in Freudenstadt, zijn wij en route gegaan naar de Triberger Wasserfälle. Een mooie waterval met leuke stukjes om te wandelen. Vervolgens zijn wij weer de auto ingesprongen en hebben we onze weg te vervolgd naar Schaffhausen in Zwitserland om de grote Rheinfall van dichtbij te bewonderen. Met een rugzak vol (statief, camera, lenzen, water, etc.) gingen wij aan de wandel. Echt geweldig, maar wat was het warm (32℃). Ik voelde de banden van mijn rugzak klam worden van het zweet. Na een paar prachtige uitzichten en foto’s bij deze krachtige waterval zijn wij op weg gegaan naar Zürich, onze eindbestemming van de dag. Om de dag compleet te maken hebben wij nog een flinke wandeling gemaakt door Zurich en heerlijk op het terras gegeten en gedronken.

Het Icebreaker Cool-lite shirt heeft zicht deze dag zeer goed gehouden. Na Rheinfall waren er geen natte zweet kringen te zien en wat vochtig was droogde super snel.
Persoonlijk vind ik technische outdoor shirts altijd super om te dragen tussen de bossen, maar minder modieus voor de stad. Omdat dit shirt casual oogt trek ik hem toch veel sneller aan naar het terras. Tevens had het shirt na een dag zweten nog geen nare luchtjes, want met een vies luchtje op het terras een wijntje drinken wil toch niemand.

Dus mijn eind oordeel is: Een multifunctioneel shirt voor zowel een stedentrips als hikes door de bossen/bergen. Echt een aanrader!"