Naar boven

Vango

Vango Al sinds 1966 levert Vango tenten en kampeerartikelen voor iedereen die van het buitenleven wil genieten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontworpen en ontwikkeld door jarenlange praktijkervaring. Wij zijn afkomstig uit Schotland, dus als we ergens verstand van hebben dan is het wel de altijd wisselende weersomstandigheden. Met onze robuuste en betrouwbare tenten hebben wij de markt veroverd en zijn wij inmiddels een gevestigde naam geworden in de wereld van kampeerartikelen. En daar zijn wij best trots op.

Om marktleider te zijn en te blijven staan wij bij Vango nooit stil. Onderzoek en vernieuwing is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Hierdoor weten wij iedere keer weer te verrassen met vele revolutionaire en innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit waarmee we de concurrentie ver achter ons laten.

Of het nu gaat om het comfortabel kamperen met de familie op de camping, of het met lichtgewicht bepakking van de gebaande paden de wildernis intrekken, met de Vango tenten en kampeerartikelen wordt uw ervaring een iedere keer weer een belevenis. Van de camping tot de wildernis, van de beboste dalen tot de hoogste toppen, met Vango ligt de wereld aan uw voeten.