Naar boven

Falke

Falke
Het zijn de details, waarmee eersteklas artikelen zich van de rest onderscheiden

Het zijn de details, waarmee eersteklas artikelen zich van de rest onderscheiden. Sinds 1895 staat het familiebedrijf FALKE voor modieuze kleding van hoogwaardige materialen, die worden verwerkt met ambachtelijke perfectie en oog voor detail.

LEES OOK: Alles wat je moet weten over thermokleding

Meer over FALKE


TK Collectie
Binnen de Trekking-collectie van ESS onderscheidt FALKE zich in vier soorten trekking modellen die ieder zijn eigen functie hebben. Ben jij iemand die graag op pad gaat en het heerlijk vindt om door de stad te slenteren? Dan is het TK 5 model (A categorie)perfect geschikt voor jou! De sok heeft een dunne en lichte voering en is daarom ideaal voor lichte wandelingen. Ben jij toch iemand die houdt van iets langere wandelingen maar wel op vlak terrein? Ga voor de TK 2 sokken( A- B categorie)van FALKE! De TK 1 sokken ( C categorie)van FALKE bieden hoge bescherming voor uitgebreide bergtochten en zijn geschikt voor diegene die houden van een recreatieve trektocht. De sok heeft verder extra sterke polstering wat maximale bescherming biedt tijdens uitgebreide bergtochten. De FALKE TK 4 sokken ( D categorie) zijn gemaakt voor de echte fanatiekelingen onder ons die een expeditie naar de hoge toppen van de Alpen wel willen overwegen. De sokken zijn volledig gevoerd wat zorgt voor maximale demping en isolerende luchtinsluiting.

SK Collectie
De ski collectie van FALKE maakt jouw skivakantie nog optimaler en laat je dankzij het modieuze ontwerp ook nog een extra shinen op de piste. Het ESS-assortiment heeft een divers assortiment aan skisokken met voor ieder iets goeds in huis. De FALKE SK1 sokken zijn met zijn extra dikke polstering ideaal geschikt voor gelegenheid skiërs op een recreatief niveau. De SK2 sokken van FALKE zijn de allround skisokken van het ESS-assortiment en zijn daarmee perfect geschikt voor iedere recreatieve skiër. De FALKE SK4 sokkenzijn geschikt voor de sportieve skiër en bieden directe krachtoverbrenging en veel controle. FALKE’s SK6 sokken zijn uitgeroepen tot de lichtste en fijnste skisokken op de markt en zijn daarom zeer geschikt voor wedstrijd skiërs. Ski je toch op een iets recreatiever niveau? De sok is met zijn krachtoverbrenging en directe comfort ook ideaal voor recreatie skiërs