Naar boven

Eureka! Tenten

Eureka!
Vind je Eureka! momenten

Eureka! ontwerpt tenten, Eureka! droomt tenten, Eureka! houdt van tenten en Eureka! deelt hun passie graag met jou. Eureka! gelooft in het bieden van een ultieme ervaring bij iedere reis die je maakt. Tijdens een kampeervakantie met familie, een avontuurlijk weekend met vrienden of een onvergetelijke expeditie alleen.

Soellaart geeft je graag advies zodat jij de juiste keuze maakt voor de juiste Eureka! tent, voor het juiste moment. 

Meer over Eureka!

Nigor Net en Eureka!

Dit leidende outdoormerk met hoog profiel, is één van de merken in Nigor Net’s portfolio. Eureka! maakt al kwaliteitstenten sinds 1895; en is na al die jaren bekend geworden als innovatief leider in de outdoor industrie. Superieur vakmanschap, oog voor detail en productinnovatie zijn slechts enkele eigenschappen die eraan hebben bijgedragen dat Eureka! al 100 jaar een eersteklas reputatie heeft. 

Nigor Net B.V. is een Europese onderneming die creatief en marktgedreven is, wij zijn verantwoordelijk voor de sales en marketing van enkele herkenbare merknamen in markt van sport- en recreatie artikelen.

Wij committeren ons aan de ontwikkeling en distributie van top kwaliteit buitensport artikelen, die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen topografische- en  klimatologische uitdagingen in Europa, variërend van het tropische zuiden tot het Arctische noorden. De producten, gebruikte materialen en specificaties bevinden zich op een hoger niveau dan de Eureka! producten die in Noord-Amerika en andere delen van de wereld worden aangeboden. Wij maken de buitensport artikelen, die u nodig heeft om uw ervaring plezierig te maken, zoals tenten, rug- en slaapzakken, matrassen en andere kampeer accessoires.

We stellen uw input zeer op prijs, want we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, producten of evaringen, die u met ons wilt delen.

Eureka! Stormshield Expedition tenten hebben over de gehele wereld een reputatie verworven op het gebied van duurzaamheid, innovatie en uitstekend vakmanschap. Het is dan ook geen verrassing dat Eureka! tenten al 25 jaar een vaste keus zijn voor expeditieleiders. In het curriculum vitae van Eureka! vinden we bijvoorbeeld de eerste Amerikaanse beklimming van de Mount Everest (1963), de eerste Canadese beklimming in 1982, en in 1999 het ontdekken van George Mallory door de Mallory en Irvine opsporingsexpeditie onder leiding van Eric Simonson.

Op 8 juni 1924 raakte George Mallory, een grote naam in de geschiedenis van het alpinisme, vermist op de Mount Everest. Hij werd gevonden door het Mallory en Irvine expeditieteam, dat zijn stoffelijk overschot identificeerde op 2 mei 1999. Mallory is misschien wel het meest bekend geworden door zijn antwoord op de vraag waarom hij de Mount Everest wilde beklimmen: “Because it’s there”. Verschillende expedities hebben geprobeerd zijn stoffelijk overschot te vinden, maar tot voor kort zonder succes. Het team met enkele van de beste alpinisten en sportklimmers uit Amerika kon tijdens de expeditie terugvallen op Eureka!-tenten.

Zelfs als aan jouw idee van avontuur aanzienlijk minder risico’s zijn verbonden, is het goed om te weten dat Eureka! ervoor gemaakt is zeer grote uitdagingen aan te gaan. Elk jaar ontvangen wij verhalen over de ervaringen van consumenten, waarin ze vertellen dat onze producten aan hun verwachting voldeden, of deze zelfs overtroffen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze productlijn en zelf te ontdekken waarom Eureka! de beste kwaliteit in rugzakken en tenten (Ultra Lichtgewicht, Lichtgewicht, Expeditie en Familie) biedt. Welkom!
ontwerpt tenten, Eureka! droomt tenten, Eureka! houdt van tenten en Eureka! deelt hun passie graag met jou. Eureka! gelooft in het bieden van een ultieme ervaring bij iedere reis die je maakt. Tijdens een kampeervakantie met familie, een avontuurlijk weekend met vrienden of een onvergetelijke expeditie alleen. Eureka! geeft je graag advies zodat jij de juiste keuze maakt voor de juiste tent, voor het juiste moment. 

Dit leidende outdoormerk met hoog profiel, is één van de merken in Nigor Net’s portfolio. Eureka! maakt al kwaliteitstenten sinds 1895; en is na al die jaren bekend geworden als innovatief leider in de outdoor industrie. Superieur vakmanschap, oog voor detail en productinnovatie zijn slechts enkele eigenschappen die eraan hebben bijgedragen dat Eureka! al 100 jaar een eersteklas reputatie heeft.