Naar boven

Didriksons

Didriksons Didriksons heeft een eenvoudige filosofie: in plaats van de elementen uit te dagen, passen ze zich eraan aan. Net zoals Julius en Hanna Didrikson deden in 1913, toen ze werkkleding gingen produceren voor de vissers in Grundsund aan de westkust van Zweden. Al meer dan honderd jaar blijven ze trouw aan hun oorspronkelijke basisconcept, het produceren van functionele kledingstukken die je droog houden, ongeacht het weer. En daarom zijn ze vandaag, meer dan honderd jaar later, nog steeds een van de toonaangevende merken van Scandinavië voor regenkleding en functionele kleding.

SNEL VINDEN: Didriksons dames | Didriksons parka
Bij Didriksons hebben we een eenvoudige filosofie: we dagen de elementen niet uit, we passen ons daaraan aan. Net als Julius en Hanna deed Didrikson in 1913 toen ze begonnen met de productie van werkkleding voor de vissers in Grundsund, aan de rand van de westkust van Zweden. Al meer dan honderd jaar zijn we trouw aan onze basisprincipes. Functionele kleding maken die je droog en comfortabel houdt, ongeacht het weer. Misschien zijn we daarom honderd jaar later nog steeds het grootste merk regenkleding en functionele kleding van Scandinavië.

Didriksons begon als een familiebedrijf en we zeggen vaak dat we er nog steeds één zijn. Onze kleding is gemaakt voor het hele gezin. Onze klanten zijn van één tot honderd jaar oud. Iedereen heeft functionele kleding nodig die de hele dag werkt, elke dag, of het regent of niet. Kleding met een tijdloos, klassiek ontwerp dat op de lange termijn werkt.

Onze wereld is anders dan toen Julius en Hanna Didriksons begonnen. Dat betekent dat we er beter op moeten letten. We werken constant aan het verminderen van onze impact op het milieu en laten zo min mogelijk voetafdruk achter ons. We minimaliseren het gebruik van chemicaliën, zeggen nee tegen giftige stoffen en gebruiken zo min mogelijk water, energie en transport in onze productie. Dit is een streven dat nooit zal eindigen, maar we doen het omwille van de wereld die we aan onze kinderen zullen overlaten.

Heb je een Didriksons-kledingstuk gekozen? Je zult blij zijn te weten dat we al onze kennis - al onze jarenlange ervaring en verweven in een eeuw van productontwikkeling - in al onze kleding hebben gestopt. Omdat we willen dat u precies kunt doen wat u wilt, wanneer u wilt en nog steeds droog, gelukkig en goed voelt.