Naar boven

Buff Polar

Buff

Kwaliteit hoofdkleding en neckwear

Ons meest populaire product is de multifunctionele buis, de Original BUFF. We hebben met trots een origineel en praktisch kledingstuk gemaakt om u te beschermen onder alle weersomstandigheden, van extreme kou tot wind en zon. Op dit moment brengen we onze producten naar meer dan 60 landen. BUFF-producten zijn niet alleen praktisch. We brengen naar al onze collecties een uniek gevoel. Als gevolg hiervan zijn onze producten klaar voor extreme sporten, vriendelijke wandelingen en dagelijks stedelijk gebruik. We kijken verder dan we, we ontsnappen aan het gemeenschappelijke en we zoeken naar nieuwe uitdagingen. Elke dag.

SNEL VINDEN: Buff merino | Buff sjaal

Buff: Inspired by you, the original reborn

Rond 1991 was Joan al een gepassioneerde motorrijder, verliefd op het gevoel van vrijheid dat hij had toen hij met zijn motor over de wegen van Igualada reed. Toen besefte hij dat zijn nekwarmer uit het leger niet genoeg was om de kou weg te houden terwijl hij comfortabel was om te dragen.

De dag kwam dat Joan besloot dat hij precies wilde creëren wat hij nodig had. Dag in dag uit werkte hij in de textielfabriek van zijn familie in Igualada, waar hij nadacht en nadacht over het product dat hij nodig had. En het is eindelijk zover: een naadloos buisvormig kledingstuk gemaakt van microfiber.