SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Buff Polar

Buff Het meest populaire product van Buff is de muntifunctionele originele BUFF®. Ze hebben met trots een origineel en praktisch kledingstuk gemaakt om u te beschermen onder alle weersomstandigheden, van extreme kou tot wind en zon. Buff-producten zijn niet alleen praktisch, ze brengen in al hun collecties een uniek gevoel. Als gevolg hiervan zijn de producten klaar voor extreme sporten, vriendelijke wandelingen en dagelijks stadsgebruik. Buff kijkt verder, ontsnapt aan het gewone en zoekt naar nieuwe uitdagingen, elke dag.

Buff: Inspired by you, the original reborn

Rond 1991 was Joan al een gepassioneerde motorrijder, verliefd op het gevoel van vrijheid dat hij had toen hij met zijn motor over de wegen van Igualada reed. Toen besefte hij dat zijn nekwarmer uit het leger niet genoeg was om de kou weg te houden terwijl hij comfortabel was om te dragen.

De dag kwam dat Joan besloot dat hij precies wilde creëren wat hij nodig had. Dag in dag uit werkte hij in de textielfabriek van zijn familie in Igualada, waar hij nadacht en nadacht over het product dat hij nodig had. En het is eindelijk zover: een naadloos buisvormig kledingstuk gemaakt van microfiber.