Naar boven

Atomic Ski

Atomic
Makes you a better skier

Atomic creëert perfecte producten voor racers en freestyle skiërs, voor langlaufers en toerskiërs, voor beginners en Olympisch kampioenen. Elk product van Atomic is de perfecte combinatie van hart, ziel en enthousiasme, een weerspiegeling van de knowhow van experts en de passie van elke Atomic-medewerker voor skiën.

Artikelen van Atomic gevonden in: Ski's voor heren | Ski's voor damesSkischoenen | Helmen

SNEL VINDEN
Voor heren: Atomic Ski Redster | Voor dames: Atomic Cloud

Meer over Atomic

Atomic Redster X9
Atomic Redster X9

De piste ski aangedreven door atleet bewezen technologie. Atomic Redster X9 is de top X-skimodel voor skiën op prestatiespits, met Servotec uit Atomic Redster-raceserie. De Atomic Redster X's zijn voor sterke skiërs die houden van Redster-kracht - en die één ski willen voor al hun trimsdagen.
Bekijk Atomic Redster X9
Atomic Cloud voor dames
De Atomic Cloud voor dames

De Atomic Cloud-serie is de bestverkochte ski-assortiment voor dames en nu brengen we het naar nieuwe hoogten door het toevoegen van Servotec-technologie en een lichtgewicht premium-look. Met zijn elegante zwart-witte ontwerp en geponste lederen toplaag is dit de ski voor dames die snel over de piste willen glijden en behendige wendingen met gratie en precisie maken.

Bekijk Atomic Cloud
Atomic Revent helmen
De Atomic Revent helmen

Atomic meest populaire standaardmodel - Atomic Revent is een in-mold helm met uitstekende bescherming dankzij Holo Core.

Bekijk Atomic Revent