Naar boven

8848 Altitude

8848 Altitude

PASSIE VOOR DE BERGEN

Wij zijn skiërs. Bikers. En wandelaars. En we runnen ons bedrijf in die geest. Op dezelfde manier waarop een skiër vóór de vlucht het gezicht van de berg controleert om een nieuwe, uitdagende maar toch mogelijke lijn te vinden, volgen we dezelfde koers in ons dagelijkse werk: nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeën, nieuwe manieren om dingen te doen. Een spannende reis, vaak naar onbekend terrein. Maar dit gaat niet alleen over het ontwikkelen van nieuwe producten - het gaat ook over het voortbestaan van Moeder Aarde. Over het creëren van kansen voor ons allemaal om van de natuur te genieten zonder haar middelen uit te putten. Het lijkt misschien een eindeloze uitdaging, maar het is de sleutel tot een succesvolle bedrijfscultuur.

SNEL VINDEN: 8848 Altitude dames | 8848 Altitude heren

Meer over 8848 Altitude

8848 Altitude werd in 1990 opgericht na het ontwerpen van de uitrusting voor de eerste succesvolle Zweedse beklimming naar Mount Everest-top - op een hoogte van 8848 meter. Sindsdien ontwikkelt 8848 Altitude zeer functionele en toch toegankelijke outdoor- en skikleding die stijlvol, slim en leuk in gebruik is. 8848 Altitude is bedoeld om mensen te inspireren om het avontuur het hele jaar door samen te beleven. Ontsprongen uit passie voor de bergen en liefde voor de drie categorieën SKI, BIKE en HIKE, 8848 Altitude ambieert verwachtingen te overtreffen voor de ontdekkingsreiziger, de weekend-experiencer en de actieve familie.

8848 Altitude voor Heren

8848 Altitude Heren


Winterjassen voor sporty men, voor outdoor avonturen en dagelijks gebruik.

Een winterjack van topkwaliteit is een investering die u moet vertrouwen en waar u zich comfortabel in voelt, ongeacht uw activiteit. Daarom gebruiken we technisch geavanceerde stoffen, goed geteste functies en goed passende ontwerpen in al onze jassen - zodat u zich goed voelt en er goed uitziet.

Bekijk onze 8848 Altitude winterjassen voor heren


8848 Altitude voor Dames

8848 Altitude Heren


Stijlvol winterjassen voor active vrouwen, voor outdoor avonturen en dagelijks gebruik.

High-end kwaliteit, praktische functies en trendy ontwerpen is het thema voor al onze winterjassen voor dames. Of je nu gaat skiën, fietsen, wandelen of gewoon naar je werk lopen, je moet altijd voorbereid en comfortabel zijn - en er goed uitzien.

Bekijk onze 8848 Altitude winterjassen voor dames