SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

8848 Altitude

8848 Altitude Bij 8848 zijn ze skiërs. Bikers. En wandelaars. En ze runnen hun bedrijf in die geest. Op dezelfde manier waarop een skiër vóór de rit de berg controleert om een nieuwe, uitdagende maar toch mogelijke lijn te vinden, volgen ze dezelfde koers in hun dagelijkse werk: nieuwe mogelijkheden, nieuwe ideeën, nieuwe manieren om dingen te doen. Een spannende reis, vaak naar onbekend terrein. Maar dit gaat niet alleen over het ontwikkelen van nieuwe producten - het gaat ook over het voortbestaan van Moeder Aarde. Over het creëren van kansen voor ons allemaal om van de natuur te genieten zonder haar middelen uit te putten. Het lijkt misschien een eindeloze uitdaging, maar het is de sleutel tot een succesvolle bedrijfscultuur.

SNEL VINDEN: 8848 Altitude dames | 8848 Altitude heren

Meer over 8848 Altitude
8848 Altitude voor Heren

8848 Altitude Heren


Winterjassen voor sporty men, voor outdoor avonturen en dagelijks gebruik.

Een winterjack van topkwaliteit is een investering die u moet vertrouwen en waar u zich comfortabel in voelt, ongeacht uw activiteit. Daarom gebruiken we technisch geavanceerde stoffen, goed geteste functies en goed passende ontwerpen in al onze jassen - zodat u zich goed voelt en er goed uitziet.

Bekijk onze 8848 Altitude winterjassen voor heren


8848 Altitude voor Dames

8848 Altitude Heren


Stijlvol winterjassen voor active vrouwen, voor outdoor avonturen en dagelijks gebruik.

High-end kwaliteit, praktische functies en trendy ontwerpen is het thema voor al onze winterjassen voor dames. Of je nu gaat skiën, fietsen, wandelen of gewoon naar je werk lopen, je moet altijd voorbereid en comfortabel zijn - en er goed uitzien.

Bekijk onze 8848 Altitude winterjassen voor dames