SEIZOENSUITVERKOOP I CASUAL WINTERJASSEN I Tot -50% korting op geselecteerde modellen
Sluiten
Naar boven

Vaude


Duurzame producten voor iedere dag

Functioneel, milieuvriendelijk en fairWordt jouw leven geïnspireerd door de bergen en de natuur? Leef je milieubewust en je zet je in voor dat wat je na aan het hart gaat? Dan zijn de duurzame producten van VAUDE iets voor jou. 

VAUDE produceert al sinds 1980 hoogwaardige outdoorkleding,- en uitrusting. Bijna de complete VAUDE collectie is Green Shape, te herkennen aan het Green Shape label dat staat voor een duurzame uitrusting. Green Shape producten bestaan uit milieuvriendelijke materialen en worden zonder bedenkelijke substanties verwerkt. Zo maakt VAUDE veel gebruik van gerecyclede en natuurlijke materialen, zoals hennep en biokatoen, evenals van bio-kunststoffen. Dit zijn klimaatvriendelijke alternatieven voor op aardolie gebaseerd materiaal die zorgen voor een verminderde ecologische voetafdruk. Bekijk hier onze Vaude collectie.


Wandelen

In de collectie van VAUDE vind je alles voor je wandeluitrusting. Zeer innovatief is de Tremalzo rugzak. Het AEROFLEX 3D-rugpand zorgt voor een gelijkblijvende luchttoevoer op de rug. Ideaal voor de langere fiets- of wandeltocht. Ook de veelzijdige Skomer-collectie voor dames is de moeite waard: functioneel maar altijd met een vrouwelijke touch.


Bekijk collectie
Urban Life

Eerlijke mode voor iedere dag. Bekijk de urban collectie van VAUDE en vind de items die het beste bij jou en je dagelijkse leven passen. Of het nu gaat om een warme zomerdag of koelere dagen, de collectie van VAUDE is veelzijdig, ongecompliceerd en onderhoudsvriendelijk. En gemaakt van innovatieve en duurzame materialen.Bekijk collectie
Kamperen

De tenten van VAUDE zijn dankzij hun lichtgewicht perfect voor trekvakanties op de fiets of te voet. Daarnaast heeft VAUDE tenten voor kampeervakanties met de hele familie. Alle modellen zijn innovatief, duurzaam en van degelijke kwaliteit. Ook voor slaapmatten kun je bij dit outdoormerk terecht.Bekijk collectie
 

 


Minder microplastics

Fleece van biologisch afbreekbare houtvezel vermindert microplastics in zee.   

Hier staat VAUDE voor:


Klimaatbescherming

Biobased materialen generen ten minste 50% minder CO2- uitstoot in vergelijking met fossiele brandstoffen. 

 


Minder plastic afval

Gerecycled polyester vermindert afval en genereert minstens 75% minder CO2- uitstoot dan nieuw polyester.

Populaire producten: