Naar boven

The North Face Summit Series

Of je nu klimwanden onveilig maakt, aan alpinisme doet of op klimexpeditie gaat, onze hoogwaardige Summit Series™ is geschikt voor lange dagen onder zware omstandigheden, wanneer elk detail er toe doet. Nu ook met FUTURELIGHT™. Als het erop aankomt, is het meer dan een jas.

Ontdek onze nieuwe Summit Series™ collectie van The North Face, geschikt voor extreme outdooractiviteiten in de sneeuw. Nu ook met Futurelight™, de meest geavanceerde ademende en waterdichte technologie voor outdoorkleding wereldwijd.


FUTURELIGHT™
FUTURELIGHT™ is een geavanceerde stoftechnologie met gesealde naden die de optimale combinatie biedt van ademende en waterdichte bescherming.

Ons legendarische erfgoed

Elk hoogtepunt is een feest.
Boven de wolken, in de afgelegen berggebieden van de Himalaya, vloeien de aarde en de hemel in elkaar over. Dit is de beproeving voor grootse dromen.
Deze jas is gebouwd voor de top en ontworpen voor wie naar ongerepte pieken verlangt, een klimpartner die zijn naam heeft waargemaakt en die je bijstaat bij risico's en overwinningen. Hij levert de hoogste prestaties waar dan ook ter wereld. En zet je aan tot meer zelfvertrouwen, tot groter denken.

Als je blik verder reikt...

dit is meer dan een jas.