Naar boven

The North Face rugzak Jester

De superpopulaire en de ultieme campus-rugtas 

De superpopulaire Jester is de ultieme campus-rugtas. Deze rugtas is nu terug met een vernieuwd ontwerp, boordevol functies die jou comfortabel houden en je spullen georganiseerd.

Een verbeterde ophanging betekent dat je hem de hele dag comfortabel mee kunt nemen, terwijl de talloze zakken je boeken, laptop en andere benodigdheden voor de dag veilig houden.

De Jester Backpack van The North Face is een ideale tas om mee te nemen naar school, om dagelijks te gebruiken of om te gebruiken tijdens wandeltochten.

Meer over The North Face Jester en andere rugtassen:

The North Face Jester ideal voor school en wandeltochten

De Jester rugtas van The North Face is een ideale rugtas om mee te nemen naar school, om dagelijks te gebruiken of om te gebruiken tijdens wandeltochten. In het achterste vak van de rugtas is ruimte voor een 15" laptop. In het georganiseerde paneel in het hoofdcompartiment zijn kleinere spulletjes perfect op te bergen. In het ruime voorvak met ritssluiting zijn ook kleinere spulletjes op te bergen. De rugtas heeft twee elastische vakken aan de zijkanten, hierin is ruimte voor bijvoorbeeld een flesje. Dankzij de schouderbanden en het rugpaneel van FlexVent, het handvat aan de bovenzijde en de verstelbare borstriem is de tas erg comfortabel te dragen. 

Bekijk ook andere rugtassen van The North Face
The North Face Recon rugtas
The North Face Recon rugtas

Deze iconische rugtas krijgt dit seizoen een scherpe ontwerpupdate, waardoor hij beter georganiseerd en comfortabeler is dan ooit. Een verbeterde ophanging en nog meer functies.

The North Face Recon rugtassen
The North Face Borealis rugtas

De superpopulaire Jester is de ultieme campus-rugzak. Deze rugzak is nu terug met een vernieuwd ontwerp, boordevol functies die jou comfortabel houden en je spullen georganiseerd.

The North Face Borealis rugtassen
The North Face Isabella rugtassen
The North Face Isabella rugtas

De perfecte rugtas voor school en reizen speciaal ontworpen voor vrouwen. Een ademend rugachterpand houdt je koel als je stoom afblaast, terwijl de zachte schouderbanden de tas goed aan laten sluiten.

The North Face Isabella rugtassen