Naar boven

Schaatsen online kopen

Het is winter!

De winter is nu écht van start gegaan. De laatste tijd is het steeds kouder aan het worden en het is weer tijd voor handschoenen, mutsen en sjaals. Maar natuurlijk ook dé periode dat er weer schaatsuitjes worden gepland.

Er bestaat zelfs een kans dat je deze week op natuurijs kan schaatsen. Hoe tof? Elk jaar is het weer spannend of het hiervoor koud genoeg wordt. Maar vriest het niet hard genoeg,  dan hebben wij in Nederland natuurlijk genoeg ijsbanen. Tenslotte is Nederland een écht schaatsland.

Bestel nu jouw VIKING schaatsen online en ga het schaatsavontuur aan!

Bekijk alle schaatsen   Bekijk alle mutsen & sjaals   Bekijk alle handschoenen 

Top 4 schaatsen van VIKING:  
Viking unlimited slider schaats

Ook handig

Tip 1: Blijf warm met Barts.

Met de funky sjaals, mutsen en handschoenen van Barts heb jij het niet meer koud! Ideaal voor tijdens het schaatsen, maar natuurlijk ook tijdens de koude dagen.

Get it or regret it
Tip 2: Thermokleding van Icebreaker.

Thermokleding van Icebreaker zit comfortabel en heeft alle voordelen van merinowol. Je hebt het nooit meer koud en geen last van vocht dat niet kwijt kan tijdens outdoor activiteiten en sporten. 
Ontdek het nú

Tip 3: Een kop warme chocolademelk.

Krijg jij al zin in een kop warme chocolademelk? Het is onze favoriete tip en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de winter. Keep yourself warm with a hot chocolate.
Gun jezelf wat lekkers!