Naar boven

Ortlieb Back Roller fietstassen

Ortlieb Back Pack op fiets
De Back-Roller Classic is een duurzame begeleider op lange tochten

De Ortlieb Back-Roller Classic is het meest bekende model uit de Ortlieb-reeks.

Beide fietstassen in deze set zijn identiek. Ze zijn gemaakt van dubbelzijdig gecoat polyester en hebben de klassieke rolsluiting. Daarmee is de tas 100% waterdicht dus jij kunt onbezorgd door de regen fietsen.

Je maakt de tassen met in elkaar schuivende haken stevig vast aan je bagagedrager. Passen die om elke bagagedragerbuis? Ja, want met de meegeleverde rolletjes maak je de bevestiging helemaal op maat. Zo beweegt je tas niet op en neer bij elke drempel.

De tas bestaat uit 1 groot hoofdvak, maar in de tas vind je ook nog een handig mesh-vak met rits voor spullen waar je snel bij wil kunnen

Meer over Ortlieb Back Roller fietstassen

Ortieb Back Roller Classic fietstas

Robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten. Doordat de Back-Roller Classic is uitgevoerd met hermetische rolsluitingen zorgt hij ervoor dat uw eten en drinken en uw bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomen.

En dankzij het Quick-Lock2.1-systeem kunt u hem snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen. Verder zorgt een schouderdraagriem voor een aangenaam draaggevoel wanneer u te voet bent.

AFZONDERLIJK LEVERBARE ACCESSOIRES:
+ fietstassendraagsysteem 
+ buitentassen Grootte S 
+ diefstalbeveiliging 
+ bidonhouder 
+ meshtas 
+ 20mm QL2.1 haken

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:
+ reflectoren 
+ geïntegreerd binnenvak

OPMERKING:
De Back- en Front-Roller (behalve modellen City-Line) kunnen met de ORTLIEB Rack-Pack op de bagagedrager van het achterwiel worden gecombineerd. Zo kunnen ook tent, slaapzak en isomatje mee – en wel waterdicht.