Naar boven

Lowe Alpine Aeon rugzakken

De Lowe Alpine Aeon dagtourrugzakken

Lowe Alpine maakt onderscheid tussen dames- en herenrugzakken. Van elk type zijn verschillende maten verkrijgbaar, afhankelijk van de lengte van je rug. Daardoor vind je bij Lowe Alpine altijd wel rugzak die goed past.

De Aeon collectie van Lowe Alpine: 

- Aeon 27 dagtourrugzak: ideaal voor die behoefte hebben aan een 'one pack doet alle oplossing'. Lichtgewicht rugzak, die zeer stabiel op de rug zit.

- Aeon 18 dagtourrugzak: multi-activiteiten-pack ideaal voor snelle, leuke dagen in de bergen. Gemaakt van licht maar toch duurzaam slijtvast nylon.

- Aeon ND16 dagtourrugzak: duidt Lowe Alpine de 'vrouwelijke specifieke Fit'. De Aeon ND16 kan alle uitdagingen aan.

Meer over Lowe Alpine Aeon rugzakken

Aeon 27 van Lowe Alpine

De Aeon 27 van Lowe Alpine is een lichtgewicht rugzak, die zeer stabiel op de rug zit. Hierdoor is hij geschikt voor allerlei actieve buitenactiviteiten, maar ook om gewoon mee te nemen naar je werk of naar school. Wat wil je nog meer? 

De nieuwe Flexion schouderbanden en het AirContour rugpand maken dat de Aeon 27 steeds comfortabel blijft, wat je ook aan het doen bent: wandelen, fietsen, skiën, klimmen of trailrunnen. Het verstelbare rugpand zorgt ervoor dat je de tas precies op jouw wensen kunt afstellen. 

Het ruime hoofdvak, de verschillende kleinere vakjes met rits en de stretchvakken aan de voor- en zijkanten bieden alle ruimte voor de spullen die je nodig hebt tijdens een dagje buiten. Ook kun je je wandelstokken of pickels en een fietslampje bevestigen.

Aeon 18 van Lowe Alpine

De Lowa Alpine Aeon 18 is gemaakt van licht maar toch duurzaam slijtvast nylon en gecoat in de unieke, duurzame TriShield-coating van Lowe Alpine.

De Aeon 18 beschermt je spullen tegen vuil of stoten. Er is voldoende opslagruimte waar u het nodig heeft; een grote voorgevormde opbergzak is ideaal voor een handboek of een extra laag. Een interne veiligheidszak houdt je benodigdheden veilig en de gemakkelijk bereikbare zij- en heuptassen zorgen ervoor dat je onderweg kaarten, snacks of iets anders kunt pakken.

Het MultiLock-systeem maakt de Aeon een echte allrounder. Bevestig makkelijk een ijsbijl, helm of wandelstokken. 

Aeon ND16 van Lowe Alpine

De Lowa Alpine Aeon ND16 is gemaakt van licht maar toch duurzaam slijtvast nylon en gecoat in de unieke, duurzame TriShield-coating van Lowe Alpine.

De Aeon ND16 kan alle uitdagingen aan. Inclusief een weerbestendige bovenlader en een grote opbergzak aan de voorkant, ideaal voor een handboek of extra laag.

Met voldoende opslagruimte waar u het nodig hebt, inclusief een veilige binnenzak voor waardevolle spullen en een ruime klepzak. Gemakkelijk te bereiken elastische zijzakken en elastische heupriemzakken - Pak kaarten, snacks of uw bidon onderweg. Geschikt voor drinksystemen.